Lolland

Viser alle 7 resultater

  • Frederiksdal Gaveæske

    DKK 275,00

    Unik gaveæske med tre varianter af Frederiksdal Kirsebærvin – Rancio, Frederiksdal 2015 og Frederiksdal likør. Alle 187 ml. Den perfekte værtsgave. Frederiksdals placering på Lollands vestligste spids, er helt ideel til kirsebærproduktion. ‘Nordens drue’ – de små sorte kirsebær.

    Tilføj til kurv
  • Frederiksdal Johannesmark 2018

    DKK 189,00

    Naturvin af det unikke Stevnskirsebær fra plantagen Johannesmark. Ingen tilsætning overhovedet. Lagret på ståltanke og derfor ikke smagsnoter fra fadene. Passer perfekt til fx. and, vildt og simreretter.

    Tilføj til kurv
  • Frederiksdal Kirsebærvin 2018

    DKK 140,00

    Intens Kirsebær. Den mest frugtige af Frederiksdals vine Vildgæret i 2-4 dage straks efter høsten. Herefter 1 år på ståltanke. Det bevarer frugten bedst muligt og fastholder den intense smag af kirsebær. Meget velegnet til oste, desserter med bær og Risalamande.

    Tilføj til kurv
  • Frederiksdal Likør

    DKK 249,00

    En ny Dansk likør fra Frederiksdal med mere smag baseret på egne Stevnskirsebær. Meget velegnet drinks, Kir Royal og cocktail. Også meget god til is, risalamande eller kager.

    Tilføj til kurv
  • Frederiksdal Rød Sparkling

    DKK 179,00

    Elegant og let vin af Stevnskirsebær og pærer. Vinen er dybrød, perlende, saftig og sødmefyldt! Perfekt til jordbær, hindbær, kirsebær, cheesecake med friske bær eller frugt på toppen, som velkomstdrink eller bare som et forfriskende glas vin på terrassen. Nydes afkølet!

    Tilføj til kurv
  • Frederiksdal Sur Lie

    DKK 189,00

    Den perfekte vin til mørk chokolade, marinerede bær, kager – og ikke mindst risalamande. ’Sur Lie’ består af 100% Stevnsbær fra godsets plantager. Bærrene har vildgæret i 2-4 dage og færdiggæret på ståltanke. Fine, friske frugtnoter og rig smagskompleksistet.

    Tilføj til kurv
  • Frederiksdal Vermouth

    DKK 189,00

    Dansk vermouth baseret på kirsebærvin fra Frederiksdal. Vermouthen består af deres frugtige årgangsvin og Frederiksdal Rancio, som har stået udenfor i 25 liters glasballoner 12-24 måneder og lagret på et Solera-system af gamle cognac-fade i lang tid.

    Tilføj til kurv

Viser alle 7 resultater