Spanien

Spanien er et kendt land blandt danske vindrikkere, hvilket selfølgelig bunder i, at der produceres masser af vin i Spanien – og ofte i god kvalitet til rimelig pris.

I Spanien er der typisk varmt, hvilket sikrer druerne masser af sol og varme under dyrkningen, som kan bidrage med en vis sødme til vinen.

I de nordlige regioner som f.eks. Catalonien, Navarra og Rioja findes et koncentreret brug af franske druesorter, grundet fransk vindyrker immigration tilbage i tiden. F.eks. er Syrah i dag en populær drue i Spanien.

Viser 1–12 af 27 resultater

 • Bodegas Bleda Pino Doncel 12 meses 2017

  DKK 159,00

  Kraftfuld vin med elegant og flot fylde. Intens aroma af mørke bær samt krydderier. Noter af vanilje og aldring. Smagen er fyldig med en dejlig kraft og saft af røde bær og lette strejf af kaffe, eg og valnødder. Anbefales til lidt tungere retter, samt modne oste. 12 måneder på franske og amerikanske egefade.

  Tilføj til kurv
 • Bodegaverde Blanco 2019

  DKK 109,00

  Dejlig økologisk hvidvin på Macabeo druer dyrket i Cariñena i det nordlige Spanien. Lys gylden farve og en fin og delikat frugtagtig aroma. Velafbalanceret og velsmagende – minder om hvid frugt med en lang vedvarende eftersmag.

  Tilføj til kurv
 • Bodegaverde Rosado 2019

  DKK 109,00

  Meget velproduceret Spansk økologisk rosé på garnacha druer (Fransk: grenache). Dejlig, behagelig og let krydret. BodegaVerde de San Valero har  omstillet sit vinbrug og er fra 2019 blevet økologisk certificeret. Der dyrkes i alt 310 hektar svarende til i alt ca. 1 mio. kg druer til en rød, hvid og rosé vin.

  Tilføj til kurv
 • Bodegaverde Tinto 2019

  DKK 109,00

  Flot dyb kirsebærrød farve med violette toner. Fyldig duftaroma af rød frugt og en lang og kraftfuld smag. Fyldig vin med modne tanniner og lang behagelig eftersmag.

  Tilføj til kurv
 • Flor de Pingus 2018

  DKK 839,00

  Dominio de Pingus blev grundlagt i 1995 af den danske ønolog Peter Sisseck. Flor de Pingus er vingårdens anden vin og er fremragende og den fremstilles 100% på Tempranillo.

  Tilføj til kurv
 • Los Cantos de Torremilanos Organic 2017

  DKK 159,00

  Elegant vin med smuk mørkerød farve med et lilla skær og en delikat og blid duft af blomster og noter af sorte frugter, lakrids og ristet brød. Fyldig og silkeblød smag, bløde tanniner samt en lang og vedvarende eftersmag. Lagret 13 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Økologisk.

  Tilføj til kurv
 • Mousserende_Cava_Loxarel_Saniger_Brut

  Loxarel Sàniger Brut Reserva

  DKK 125,00

  En Cava lige efter bogen! Dejlig ren i duften, med en næsten blød frugtrighed og behagelig enkel intensitet.

  Tilføj til kurv
 • Loxarel Sàniger Demi-Sec

  DKK 125,00

  Cava fra Catalonien. Let fin smag, behagelig og en smule sødere end de fleste demi-sec. Meget velegnet som aperitif.

  Tilføj til kurv
 • Memorias del Rambam Blanc 2018

  DKK 129,00

  Dejlig spansk vin på lokal spansk hvidvinsdrue, Merseguera. Dyrkes typisk på den østlige middelhavskyst især i Valencia-regionen. Druen er ideel til zoner med lav nedbør og trives i varme klimaer. Flot lys gylden farve og friske, aromatiske kvaliteter og en krydret frugtagtig smag og medium syre.

  Tilføj til kurv
 • Memorias del Rambam Cava Brut Reserva 2017

  DKK 159,00

  Dejlig Cava med cremet skummousse og fine bobler. Produceret ved Méthode Traditionelle og lagret til perfektion giver fine konditoraromaer og nøddeduft. Flot lysegul farve og behagelig smag med flot afbalanceret syreniveau.

  Tilføj til kurv
 • Memorias del Rambam Crianza 2016

  DKK 159,00

  Saftige modne frugter, polerede tanniner og noter af balsamico og vanilje. Lagret 12 måneder på amerikanske egefade.

  Tilføj til kurv
 • Memorias del Rambam Rosé 2018

  DKK 129,00

  En rosé, der kombinerer solens kraft og Middelhavets friskhed med et delikat strejf af elegance. Aromatiske noter af jordbær, fersken, vandmelon og hvide blomster. Tør og afbalanceret smag med behagelig frisk frugt og en flot lang finish.

   

  Tilføj til kurv

Viser 1–12 af 27 resultater