Burrowing Owl

I Canada lige nord for grænsen til USA ligger et fantastisk økosystem til vinproduktion. Ligesom mange af verdens fineste vindruer kommer fra de solrige, tørre bakker på midt-nordlige breddegrader (42º – 50º): de store vinmarker i Frankrig, Tyskland, Norditalien, Spanien, Washington og Oregon – finder man i British Columbia i det vestlige Canada i Okanagan Valley, som ligger på samme breddegrad, virkelig fremragende vine.

Burrowing Owls vinmarker er placeret i førsteklasses position på den østlige side af Okanagan Valley mellem byerne Osoyoos og Oliver. Druer fra disse vinmarker har allerede tiltrukket sig international anerkendelse.

Grundlægger Jim Wyse begyndte i 1993 at plante vinmarkerne – i første omgang med Cabernet Sauvignon og Merlot til de røde vine samt Chardonnay og Pinot Gris til de hvide. I 1998 blev Cabernet Franc føjet til, i 1999 Pinot Noir, og i 2000 Syrah.

Burrowing Owl Estate Winery producerede sin første årgang i 1997 og vingården producerer i øjeblikket omkring 45.000 kasser vin.

Beliggenheden og de førsteklasses druesorter er to af vingårdens største aktiver, og Burrowing Owl Estate Winery er blevet tildelt adskillige priser for sine vine.

Du kan finde Burrowing Owl-vine på mange fine restauranter og vinbutikker i USA og Canada og selvfølgelig på selve vingården.

Hos Haugaard Vin er vi beærede over at kunne præsentere disse fantastiske vine til vores kunder.

Se vores ud valg af Burrowing Owls vine her…