Alkoholfri

Alkoholfri produkter vinder større og større indpas i vor tid, da mange gerne vil tage del i det sociale omkring øl, vin og drinks, mens træthed, tømmermænd og andre følger af alkoholindtag oftest er uønskede.

Hos Haugaard Vin har vi forskellige alternativer til dig, der gerne vil skære alkoholen væk. Prøv f.eks. de spændende produkter Ginish og Rumish, som giver muligheden for at mikse lækre drinks helt uden alkohol.

Copenhagen Sparkling Tea “Blå” er også en topsælger som et rigtig fint alternativ til champagne.

Vi har naturligvis også en masse lækre tonics og lignende, som jo selvfølgelig er uden alkohol.

Viser 1–12 af 19 resultater

 • Copenhagen Sparkling Tea Blå

  Copenhagen Sparkling Tea Blå

  DKK 139,00

  Frisk Sparkling Tea med noter af jasmin – Den er en perfekt aperitif uden alkohol. Serveres ved 5 grader.

  Tilføj til kurv
 • Copenhagen Sparkling Tea Lyserød

  DKK 139,00

  Lyserød skiller sig tydeligt ud fra de andre Teas fra Copenhagen Sparkling Tea, da den er den tørreste til dato. Den har dog stadig en blød og delikat struktur, med god balance mellem den bløde Silver Needle Te, den komplekse Oolong Te og den frugtagtige Hibiscus. Alkoholfri.

   

  Tilføj til kurv
 • Erasmus Bond Botanical Tonic

  DKK 18,00

  Duft af sort peber efterfulgt af noter af mynte og friskskårede urter. Blød og rund smag af kandiseret ingefær, basilikum, timian, rosmarin og enebær.

  Tilføj til kurv
 • Erasmus Bond Classic Tonic

  DKK 18,00

  Den perfekte ledsager til London Dry Gins og andre delikate gintyper. En klassisk duft af citrusfrugter, en smule hyldeblomst og kinin. Fløjlsagtig smag med dominans af lakrids, kassiabark, citronskal og kinin. Behagelig eftersmag.

  Tilføj til kurv
 • Erasmus Bond Dry Tonic

  DKK 18,00

  Erasmus Bond Dry Tonic blev udviklet med til at være det perfekte modstykke til de store og karakterfyldte gins, vi finder på markedet i dag. Aroma af grapefrugt, blodorange og bergamot.  Ren og fin smag med en unik kombination af grapefrugt og gentian/ensian rod. Meget tør med noter af kinin og bergamot.

  Tilføj til kurv
 • Herbie Gin Virgin Alkoholfri

  DKK 199,00

  Herbie Virgin er verdens første alkoholfrie gin. Destilleret med en række botaniske urter, som giver din alkoholfrie Gin & Tonic både smag og duft. Destilleret på små kobberkedler, hvor smagen trækkes optimalt ud af de nøje udvalgte krydderier. Resultatet er en ny Gin uden alkohol.

  Tilføj til kurv
 • ISH Spirits GinISH 50 cl.

  DKK 149,00

  GinISH er en dansk alkoholfri gin produceret på naturlige enebær og korianderfrø – lignende botanik, som du finder i en typisk gin. Aromaen er omhyggeligt trukket direkte fra planterne gennem damp, destillation og dekantering. Bedst egnet til drinks som fx gin og tonic.

   

  Tilføj til kurv
 • ISH Spirits GinISH og Tonic

  DKK 25,00

  GinISH & Tonic er det perfekte alternativ til de tidspunkter, hvor du kan lide en drink, men hellere vil springe over alkoholen. Den velkendte smag af en klassisk gin og tonic uden alkoholen – enebær, korianderfrø, en række citrusfrugter og chili.

   

  Tilføj til kurv
 • ISH Spirits RumISH 50 cl.

  DKK 149,00

  RumISH er en dansk alkoholfri rom produceret af Madagaskar vanilje og muskatnød – tilsvarende noter, som du finder i en typisk mørk rom. Aromaerne er trukket omhyggeligt direkte fra planterne gennem damp, destillation og dekantering for at skabe den velkendte romsmag.

   

  Tilføj til kurv
 • ISH Spirits SpritzISH

  DKK 25,00

  SpritzISH er en afbalanceret og virkelig bittersød oplevelse med smag, der minder om lange sommeraftener og varme nætter. SpritzISH nydes bedst kølet, og vi anbefaler at hælde den over is i et stort smukt ballonglas med skiver af frisk appelsin.

   

  Tilføj til kurv
 • Mill & Mortar Ruby Glögg

  DKK 79,00

  Ruby sirup er kogt ind på kanelstænger, kardemommefrø, hel ingefær og sort peber, som kombineres med nelliker, muskatblomme og tørrede skiver af ananas, som tilfører en let frugtig aroma. 1 flaske Ruby sirup rækker til at blande med 2 fl. rødvin á 75 cl eller tilsvarende saft.

   

  Tilføj til kurv
 • Natureo Torres Muscat 2018

  DKK 85,00

  Alkoholfri hvidvin med lys halmgul farve, åben og intense aromaer af druesaft, hvide blomster og citrusfrugter. Prikker på ganen, på en saftigt og frugtagtig måde.

  Tilføj til kurv

Viser 1–12 af 19 resultater