Om Haugaard Vin

om haugaard Vin
Bag Haugaard Vin står Bjørn og Birgit, der siden 2017 har drevet online vinhandel og fysisk butik på Nørregade 1A i Hundested

Hos Haugaard Vin finder du udsøgte vine og delikatesser fra hele verden. Besøg os i vores butik på Nørregade 1A i Hundested eller online i vores webshop. Vinene, du finder på hylderne, stammer fra udvalgte vingårde i blandt andet Frankrig, Australien, USA og Italien, og delikatesserne er nøje udvalgt, så de både passer til det salte og søde køkken.

Haugaard Vin er stiftet af ægteparret Bjørn og Birgit Haugaard, der til daglig driver butikken i Hundested. Idéen til Haugaard Vin opstod ud fra drømmen om at skabe en forretning med lækkerier til værten & værtinden. Siden efteråret 2017 har Haugaard Vin haft til huse i Lemches gamle købmandsgård, som i 2011 blev reddet fra nedrivning og sat i stand. Bjørn og Birgit har, sammen med udlejer, videreført historiens ånd ved at bevare gårdens to købmandsdiske i butikken. Bygningen emmer derfor stadig historie, kultur og skønhed og ligger kun få hundrede meter fra Hundested Havn.

Vores mål er at gøre god og udsøgt vin mere tilgængelig for et bredere publikum. Vore vine indkøbes via egen import fra vingårde og fra samarbejde med kompetente vinfirmaer. 

Med engagerede medarbejdere og kundefokus kan du forvente en god service fra Haugaard Vin.

Én af de gamle købmandsdiske i butikken på Nørregade 1A