New Zealand

Selvom New Zealand rent geografisk næsten ikke kan komme længere væk fra os, kommer deres vin dog utrolig tæt på den, vi producerer i Europa. Dette skyldes deres køligere klima, og svingninger i temperaturer fra dag til nat, som bevarer frugten og syren i druerne. Dette klima skaber enestående betingelser for dyrkning af druesorterne Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc, som derfor også er blandt de New Zealandske vine, du finder hos Haugaard Vin.

Viser alle 7 resultater

 • Elephant Hill Chardonnay 2017

  kr. 179,00

  Let gylden farve og duft af modne frugter som ananas, fersken og et touch af flintet røg. Ren og elegant syresmag med stenfrugt, hasselnødder og citrus.

  Tilføj til kurv
 • Elephant Hill Sauvignon Blanc 2021

  kr. 139,00

  Lys strågul farve og skøn duft af grønne peberkorn, stikkelsbær, hvide blomster og friske urter. Livlig syre, der indrammer en saftig, frisk smag af citrus, citrongræs og stikkelsbær. Velegnet til fisk eller skaldyr.

  Tilføj til kurv
 • Hunters Pinot Noir 2016

  kr. 169,00

  Dejlig duft af Pinot Noir, med en anelse af kirsebær og lidt krydderi i duften – God fyldig i smagen, her går krydderiet igen i form af lidt sort peber, dejlig lang og meget behagelig eftersmag, igen med lidt krydderi.

  Tilføj til kurv
 • Hvidvin Pegasus Bay Chardonnay

  Pegasus Bay Chardonnay 2017

  kr. 299,00

  Behagelige smagsnoterne af citrusfrugter, abrikos, gulskindet fersken og mango med komplekse salte toner af havregryn, toast, grillet svampe og vanilje. 

  Tilføj til kurv
 • Pegasus Bay Pinot Noir 2019

  kr. 349,00

  Bourgogne møder New Zealand ! Duft af modne mørke bær, blåbær og blommer. I smagen masser af kraftig, moden, men kølig og elegant frugt, der holdes på plads af let tannin.

  Læs mere
 • Hvidvin Pegasus Bay Sauvignon Blanc Semillon

  Pegasus Bay Sauvignon Semillon 2017

  kr. 209,00

  Vinen har noter af passionsfrugt, melon og stikkelsbær og er vellidt i aroma og smag. Den er rig og koncentreret i munden og har en stram, raffineret struktur med en tør og sprød finish.

  Tilføj til kurv
 • Rødvin Pegasus Bay Cabernet Merlot

  Pegasus Bay, Merlot/Cabernet 2016

  kr. 219,00

  Krydret og kompleks vin med masser af elegance. Frisk duft af solbær og kirsebær.

  Tilføj til kurv

Viser alle 7 resultater