New Zealand

Selvom New Zealand rent geografisk næsten ikke kan komme længere væk fra os, kommer deres vin dog utrolig tæt på den, vi producerer i Europa. Dette skyldes deres køligere klima, og svingninger i temperaturer fra dag til nat, som bevarer frugten og syren i druerne. Dette klima skaber enestående betingelser for dyrkning af druesorterne Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc, som derfor også er blandt de New Zealandske vine, du finder hos Haugaard Vin.

Viser alle 6 resultater

 • Hvidvin Hunter's Chardonnay

  Hunter’s Chardonnay 2018

  kr. 149,00

  En behagelig Chardonnay med smagsnoter af nektariner, citrus og hasselnød. Vinen er yderst afbalanceret med friske frugttegn og fremragende integration af egefadet, der understøtter Hunters karakteristiske afbalancerede syreholdighed.

  Tilføj til kurv
 • Hvidvin Hunters Sauvignon Blanc 2015

  Hunter’s Sauvignon Blanc 2019

  kr. 149,00

  En klassisk Marlborough vin med smagsnoter af paprika, passionsfrugt og modne tropiske frugter.

  Tilføj til kurv
 • Hunters Pinot Noir 2021

  kr. 179,00

  Dejlig duft af Pinot Noir, med en anelse af kirsebær og lidt krydderi i duften – God fyldig i smagen, her går krydderiet igen i form af lidt sort peber, dejlig lang og meget behagelig eftersmag, igen med lidt krydderi.

  Tilføj til kurv
 • Hvidvin Pegasus Bay Chardonnay

  Pegasus Bay Chardonnay 2019

  kr. 299,00

  Behagelige smagsnoterne af citrusfrugter, abrikos, gulskindet fersken og mango med komplekse salte toner af havregryn, toast, grillet svampe og vanilje. 

  Tilføj til kurv
 • Pegasus Bay Pinot Noir 2020

  kr. 349,00

  Bourgogne møder New Zealand ! Duft af modne mørke bær, blåbær og blommer. I smagen masser af kraftig, moden, men kølig og elegant frugt, der holdes på plads af let tannin.

  Tilføj til kurv
 • Hvidvin Pegasus Bay Sauvignon Blanc Semillon

  Pegasus Bay Sauvignon Semillon 2019

  kr. 229,00

  Vinen har noter af passionsfrugt, melon og stikkelsbær og er vellidt i aroma og smag. Den er rig og koncentreret i munden og har en stram, raffineret struktur med en tør og sprød finish.

  Tilføj til kurv

Viser alle 6 resultater