Flam Winery

Flam Winery blev grundlagt i 1998 af Golan og Gilad Flam og deres mor, Kami, med visionen om at producere vin i højeste internationale kvalitet.

Golan og Gilad fik deres kærlighed til vin fra deres far, Israel Flam, som er en af Israels vinpionerer. Israel Flam var i mange år chefvinmager på en af Israels førende vingårde, og han betragtes af mange som pioneren inden for israelsk moderne vinfremstilling.

Den ældste søn Golan blev født i vinbyen Stellenbosch, Sydafrika, hvor hans skæbne som fremtidig vinproducent blev bestemt. Hans bror Gilad blev forelsket i vin i en tidlig alder, men fortsatte med at studere jura og forretningsadministration. Moren Kami har på basis af stærk erhvervserfaring bidraget betydeligt til udviklingen af vingården, og den yngre søster hos Flam, Gefen, har bidraget med sin innovative og kreative tilgang.

Denne unikke kombination af akkumuleret familieviden om vinfremstilling og forretningserfaring giver sammen med en stærk lidenskab for vin Flam en position som et af Israels bedste vinhuse.

Vingården er omgivet af vinmarker i hjertet af Judean Hills ca. 25 km vest for Jerusalem. Vingården fungerer efter den klassiske Europæiske Family Estate-model.

Det omhyggelige og konsistente arbejde i vinmarkerne giver et meget stort kendskab til markerne, der er vigtigt for at producere autentiske og terroir-drevne vine.

Klik her og se vores udvalg af Flam vine…