Rumænien

Rumænien har en lang tradition for vinproduktion, og her finder man både velkendte, internationale sorter som Riesling og Merlot, og lokale specialiter som Babeasca Neagra, Feteasca Neagra, Feteasca Regala og en række andre lokaler druer.

Landet er en af verdens største vinproducenter og den femtestørste blandt europæiske vinproducerende lande efter Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland. I de senere år har Rumænien tiltrukket mange europæiske forretningsfolk og vinkøbere, på grund af de overkommelige priser på både vinmarker og vin.

Viser alle 2 resultater

 • La Sapata Feteasca Regala Blanc Øko 2022

  kr. 129,00

  Frisk og frugtagtig økologisk hvidvin fra Donau-deltaet i Rumænien. Farven er lettere gylden. Velegnet til aperitif, fisk, ost og lyst kød.

  Tilføj til kurv
 • La Sapata Feteasca Regala Orange 2022

  kr. 149,00

  En lækker naturlig økologisk orange vin (uden svovl) – velegnet til tapas og som appetitvækker. Intens frugtagtig, med en let gærduft. Smagen er frisk, frugtig og aromatisk landlig. Farven er lettere orange. Velegnet til forretter, fisk, ost. 6 måneders maceration på skindene, den tappes uden filtrering og uden tilsætning af sulfitter eller andre konserveringsmidler.

  Tilføj til kurv

Viser alle 2 resultater