Sydafrika

Sydafrika er et af de lande fra “Den nye verden”, som har vundet rimeligt indpas på vinreolerne i Danmark.

Der produceres både rødvin og hvidvin af fin kvalitet i Sydafrika, og ofte finder man rigtig spændende vine både blandt de traditionelle druer samt de mere ukendte.

Viser 1–12 af 14 resultater

 • Anura Cabernet Sauvignon 2016

  kr. 149,00

  En rig, moden, fyldig Cabernet Sauvignon med masser noter af mørk frugt, blommer og solbærsmag. Behersket brug af fransk eg tillader frugten af ​​vinen til at forblive i centrum. Egetræet bidrager med en krydret og ristet tobak smag.

  Tilføj til kurv
 • Anura Pinotage 2018

  kr. 139,00

  Sydafrikas nationaldrue Pinotage. Elegant og aromatisk duft. Fløjlsagtig smag med fremtrædende noter af sorte og røde bær med krydrede undertoner af kanel. God balance mellem egetræ og frugt en god finish. Lagret 14 mdr. på fransk eg.

  Tilføj til kurv
 • Chipotle Chili Rub

  kr. 49,00

  Krydret Rub med røgede chilipebre, ristet hvidløg, spidskommen og sukker i en ideel kombination for enhver køkken-cowboy! Skøn til bøffer, kylling, ribben eller gris. Passer også til mexicanske retter.

  Tilføj til kurv
 • Diemersdal Pinotage 2017

  kr. 139,00

  Sydafrikas nationaldrue Pinotage. Vinen er kraftig og meget aromatisk med en kompleks næse med noter af røde frugter, vanilje, eksotiske krydderier og mørk chokolade. På ganen føles vinen dejlig fyldig og blød med noter af orientalske krydderier, chokolade og ristet banan.

  Tilføj til kurv
 • Diemersdal Sauvignon Blanc 2021

  kr. 119,00

  Flot lime- og citronfarve i glasset. Dugfrisk duft af tropiske frugter, modne figner og stikkelsbær og citrongræs. Det er de rene og helt mineralske noter, der stiller sig forrest i smagspaletten. Dertil kommer flere fine små nuancer af eksotiske frugter, grønne æbler og pærer samt lidt krydderurter. Eftersmagen er helt tør, ren og umådelig frisk.

  Tilføj til kurv
 • Diemersdal Shiraz 2018

  kr. 149,00

  Kompleks aroma med overtoner af sort og hvid peber, granatæble, cigaræske, nelliker og krydderi. På ganen er der levende rød frugt, solbær og mørk chokolade smag, understøttet af velintegreret eg med en lang krydret finish.

  Tilføj til kurv
 • MAN Family Wines – Rosé Hanekraai 2021

  kr. 79,00

  Frisk, dejlig halvtør rosé. Aromanoter af tranebær, granatæble og ribs, mens ganen er rig på røde frugter, dejlig friskhed og kompleksitet. Struktureret og sprød finish. Hanekraai (hanegal) med de populære rosévine fra Provence i Frankrig som forbillede.

  Tilføj til kurv
 • MAN Family Wines Ou Kalant Cabernet Sauvignon 2021

  kr. 79,00

  Solbær i duft og smag. En vin, som bør sættes til retter med rødt oksekød eller kraftige sammenkogte kødretter. 20% af vinen lagres på helt nye amerikanske 300 liter fade, hvilket bidrager til en meget lækker duft og smag af frisk vanilje.

  Tilføj til kurv
 • MAN Family Wines Skaapveld Syrah 2021

  kr. 79,00

  Syrah, som en kombination af Europæisk finesse og Den Nye Verdens lette sødme. En lækker vinoplevelse med bløde tanniner og en skøn vedholdende eftersmag. God behagelig duft og smag af frisk vanilje. MAN Syrah er en flot repræsentant for sydafrikansk Syrah.

  Tilføj til kurv
 • Rooibos Hyldeblomst 1 Kg

  kr. 350,00

  En dejlig sommeragtig blanding, med dejlig smag fra både hyldeblomst og æble. Velegnet som is te. Rooibos indeholder hverken koffein eller garvesyre og har som grund te en let sødlig smag.

  Tilføj til kurv
 • Rooibos Windhuk vanilje 1 Kg

  kr. 240,00

  Rooibos med ægte bourbon vanilje, hvilket giver en dejlig krydret aroma og smag!

  Tilføj til kurv
 • Rooibos Windhuk vanilje 100 g

  kr. 40,00

  Rooibos med ægte bourbon vanilje, hvilket giver en dejlig krydret aroma og smag!

  Tilføj til kurv

Viser 1–12 af 14 resultater