Sydafrika

Sydafrika er et af de lande fra “Den nye verden”, som har vundet rimeligt indpas på vinreolerne i Danmark.

Der produceres både rødvin og hvidvin af fin kvalitet i Sydafrika, og ofte finder man rigtig spændende vine både blandt de traditionelle druer samt de mere ukendte.

Viser alle 6 resultater

 • Chipotle Chili Rub

  kr. 49,00

  Krydret Rub med røgede chilipebre, ristet hvidløg, spidskommen og sukker i en ideel kombination for enhver køkken-cowboy! Skøn til bøffer, kylling, ribben eller gris. Passer også til mexicanske retter.

  Tilføj til kurv
 • Diemersdal Shiraz 2018

  kr. 149,00

  Kompleks aroma med overtoner af sort og hvid peber, granatæble, cigaræske, nelliker og krydderi. På ganen er der levende rød frugt, solbær og mørk chokolade smag, understøttet af velintegreret eg med en lang krydret finish.

  Tilføj til kurv
 • Rooibos Hyldeblomst 1 Kg

  kr. 375,00

  En dejlig sommeragtig blanding, med dejlig smag fra både hyldeblomst og æble. Velegnet som is te. Rooibos indeholder hverken koffein eller garvesyre og har som grund te en let sødlig smag.

  Tilføj til kurv
 • Rooibos Windhuk vanilje 1 Kg

  kr. 240,00

  Rooibos med ægte bourbon vanilje, hvilket giver en dejlig krydret aroma og smag!

  Tilføj til kurv
 • Stark Condé – Cabernet Sauvignon 2018

  kr. 199,00

  Betagende kombination af den  nye verdens sødme og klassiske Médoc-toner. Det er ikke uden grund, at netop denne vin er kåret som Sydafrikas bedste Cabernet Sauvignon. Modnet på fransk eg. Velegnet til kraftige kødretter, en god bøf og gode modne oste.

  Tilføj til kurv
 • Stark Condé – Syrah 2017

  kr. 199,00

  Lækker og kraftig Syrah med en næsten Nordrhône-agtig krydret næse af friskkværnet sort peber. En vin, der er velegnet til krydrede og kraftige kødretter. Vinen er fadlagret i 22 måneder på en kombination af 300 liters egefade fra forskellige franske bødkere.

  Tilføj til kurv

Viser alle 6 resultater