USA

Vi er blevet rigtig glade for amerikanske vine i Danmark de seneste år, og Haugaard Vin tilbyder selvfølgelig et bredt udvalg af skønne amerikanske flasker.

Selvom vin produceres over hele landet, er det dog Californien, der står for 95% af USAs vinproduktion, og derfor oftest herfra vi smager amerikansk vin.

Der er både franske og andre druesorter at finde blandt de amerikanske vine – bl.a. Cabernet Sauvignon, Syrah og Chardonnay. Især Zinfandel er dog med god grund kendt og populær, når det drejer sig om røde vine fra Californien.

Viser alle 10 resultater

 • Chateau Ste. Michelle Cabernet Sauvignon – Cold Creek Vineyard 2016

  kr. 349,00

  Masser af power, struktur og fed og fyldig, intens solmoden mørk frugt og mørk chokolade, muskuløs men blød og afrundet og meget imødekommende. 21 mdr. på fransk og amerikansk eg. Velegnet til bøffer med masser af friskkværnet sort peber!

  Læs mere
 • Chateau Ste. Michelle Chardonnay – Indian Wells 2021

  kr. 279,00

  Et inferno af tropiske og eksotiske frugter pakket på flaske. Fyldig, lidt fed, fløjlsblød og behagelig med flot og charmerende frugtsmag af ananas og mango og et strejf af flødekaramel.

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Merlot – Columbia Valley 2018

  kr. 175,00

  Imødekommende og behagelig vin fra Washington State. Typisk Merlot-karakter af lakrids, blommer, mørke kirsebær og læder. Anbefales til lyst fjerkræ, lam, italiensk mad, grill og barbecue. 16 måneder på både franske og amerikanske egefade.

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Riesling – Columbia Valley 2021

  kr. 159,00

  Fremstår rank og ren, meget elegant og lukker sig fornemt op med sødme af hvide ferskner og mandariner. Riesling trives fantastisk i området Columbia Valley I Washington State, USA. Rigtig dejlig hvidvin til skaldyr og velegnet til friske østers.

  Tilføj til kurv
 • Coffee World Journey Gift Box

  kr. 599,00

  5 eksklusive kaffe varianter. Premium Kona-kaffe fra Hawaii. Kopi Luwak fra Indonesien, Skybury fra Australien, Blue Mountain Coffee fra Jamaica og Mokka Matari fra Yemen. 5 x 70g og 5 flotte produktblade med beskrivelse. Fin gaveidé til kaffe elskere.

  Tilføj til kurv
 • Elk Cove Willamette Valley Pinot Gris 2020

  kr. 189,00

  Lækker Pinot Gris sprængfyldt med friske abrikoser, mango og kaprifolier ,og understrømme af vanilje og honning. Smag af fint modnet gult æble, friskskåret melon og citronovertoner og en let krydret finish med kant af skifer og jasmin te. 91 points hos Robert Parker.

  Tilføj til kurv
 • Ste. Michelle Cabernet Sauvignon Limited Edition 2019

  kr. 175,00

  Indbydende og alsidig Cabernet Sauvignon fra Columbia Valley. Silkebløde tanniner og flot struktur. Lagret på fransk og amerikansk eg i 16 måneder, heraf 32% nye fade. Velegnet til kalv, vildt, okse, grill og barbecue og fransk landkøkken.

   

  Tilføj til kurv
 • Stimson Estate Cellars Chardonnay 2020

  kr. 135,00

  Charmerende Chardonnay med masser af sødmefuld melon, friskt æblepræg og lidt diskret flødekaramel. Vinens syre balancerer fint med æblefriskhed og sødmefuld melon. Velegnet til lyst kød, friske salater, fisk og alt andet godt fra havet.

  Tilføj til kurv
 • Stimson Estate Cellars Merlot 2019

  kr. 135,00

  Noter af vanilje, ristede fadtoner, blomme, hindbær og kirsebær. Meget flot og blød finish og velegnet til grillet laks, til juleanden og gode pastaretter med svampe.  Et af USA’s prominente vinhuse fra 1934, og dermed Washington States ældste.

  Tilføj til kurv
 • Wollridge Zinfandel 2021

  kr. 99,00

  Velsmagende Zinfandel fra Lodi-regionen i Californien. Vinen er mørk, fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagring i 6 måneder. Lækre toner af vanilje, mørk frugt, peber, vanilje og brombær. “Value for money”.

  Tilføj til kurv

Viser alle 10 resultater