Tempranillo
Tempranillo er med tiden for mange blevet udgangspunktet eller kendetegnet for spansk vin.
Den dyrkes i dag mange steder, men har især succes i varmere klimaer. Vinene er mørke, fyldig, har lavt syreindhold og milde tanniner, med toner af mørke bær, lakrids, nellike, røg og kanel.
Viser alle 7 resultater
-
Elias Mora Toro 2018
DKK 139,00Tæt mørk farve på grænsen til sort. Toner af lakrids, røde bær og tobak I duften. God intensitet med lette tanniner og meget kompleks eftersmag med let tørt bid. Utrolig kompleks vin.
-
Flor de Pingus 2018
DKK 839,00Dominio de Pingus blev grundlagt i 1995 af den danske ønolog Peter Sisseck. Flor de Pingus er vingårdens anden vin og er fremragende og den fremstilles 100% på Tempranillo.
-
Oscar Tobia Gran Reserva 2014
DKK 289,00Intens rød kirsebærfarve og elegant og kompleks aroma. Smagen er blid, fløjlsagtig, behagelig og fyldig. God lang finish. Lagret 24 mdr. på fransk og ungarnsk eg. Stort lagrings potentiale. Dekanteres.
-
Roda Cirsion 2015
DKK 1.575,00Håndsorteret topkvalitet! Druer fra meget gamle vinstokke med tanniner af en helt særlig kvalitet. Udvalgt fra én drueklase ud af ca. tusinde. Meget mørk farve i glasset. Duften er elegant og raffineret. Kolossal fyldig smag – silke på ganen. 95 Point hos Robert Parker!
-
Roda Sela 2015
DKK 189,00Sela er Rodas nyeste Rioja-vin. Vinen fremstilles af druer fra unge vinstokke, som giver vine med meget rene frugtaromaer. Duften domineres af en ren, uspoleret bærfrugt. Blød og fyldig vin med en intens aroma rød bærfrugt og et lille strejf af vanilje. Eftersmagen er som velour.
-
Valduero Crianza 2015
DKK 229,00Dyb lilla farve og indtagende duft af mørke kirsebær, brombær, balsamico, spidskommen, nelliker og muskatnød. 100% Tempranillo fra 30 år gamle vinstokke. Lagret 2 år og 3 måneder. 15 måneder på en blanding af amerikansk og fransk eg og derefter 12 måneder på flaske.
-
Viña Pedrosa Cepa Gavilán Crianza 2017
DKK 189,00Flot vin med styrke og en ægte terroir-vin fra Ribera del Duero. Moden rød frugt, nyristet mokka, tobak og sødmefulde krydderier. 12 mdr. på egefade. Nydes til lam, kalv og oksekød. Bør iltes ca. 2 timer.
Viser alle 7 resultater