Canada

Canadisk vin har over de seneste 2 årtier udviklet sig i en stadig positiv retning.

Mest kendt i Europa er de Canadiske Icewines, der kan produceres med rigtig god kvalitet i de fleste canadiske vinregioner. Canada er verdens største producent af Icewine og producerer mere end alle andre lande tilsammen.

Der produceres god vin i flere canadiske delstater, men Ontario og British Columbia er klart de to største hhv. ca. 62% og 33%. Der produceres fantastisk gode vine tæt ved Niagara Falls og i Okanagan Valley i British Columbia.

Viser alle 5 resultater

 • Flat Rock Twisted Red 2017

  DKK 249,00

  Unik blanding af Cabernet Sauvignon & Pinot Noir, der blander Pinot Noirs intense frugtsmag og aromaer med de mere strukturelle elementer, der bæres af Cabernet Sauvignon. Et lækkert glas!

  Tilføj til kurv
 • Henry of Pelham Baco Noir Classic 2019

  DKK 159,00

  En dyb, mørk rød vin. Moden smag af solbær og blåbærfrugt. Krydret, rig og blød i smagen. Lagret i amerikansk eg i ca. 7 måneder. Velegnet til grillet kød, en række stærke oste og saltet kød.

  Læs mere
 • Henry of Pelham Pinot Noir Estate 2019

  DKK 199,00

  Lækker aroma af hindbær og krydderier, der efterfølges af smag af kirsebær med noter af tobak og eg. Velegnet til paté, grillet laks, ovnstegt kylling eller and eller champignon risotto.

  Tilføj til kurv
 • Henry of Pelham Riesling 2019

  DKK 159,00

  Dejlig tør hvidvin med frugtagtig sprødhed afbalanceret med en let restsødme i ganen. Velegnet til fx glaseret skinke, gedeost eller pizza med mozzarella, romano ost og vegetabilske påfyldninger.

  Tilføj til kurv
 • Pillitteri Cabernet Franc 2015

  DKK 159,00

  En velstruktureret vin med en nærmest klassisk bouquet med strejf af skovbær, lidt krydderi og tobak, en blød smag som er velafrundet af 16 måneder på egetræsfade; den slutter fyldigt og blødt. Cabernet Franc er bedst kendt fra Bordeaux og her især Saint- Emilion og Pomerol områderne. Druen trives også godt her tæt ved Lake Ontarios fugtige og varme sommerklima, og de kolde vintre.

  Læs mere

Viser alle 5 resultater