Canada

Canadisk vin har over de seneste 2 årtier udviklet sig i en stadig positiv retning.

Mest kendt i Europa er de Canadiske Icewines, der kan produceres med rigtig god kvalitet i de fleste canadiske vinregioner. Canada er verdens største producent af Icewine og producerer mere end alle andre lande tilsammen.

Der produceres god vin i flere canadiske delstater, men Ontario og British Columbia er klart de to største hhv. ca. 62% og 33%. Der produceres fantastisk gode vine tæt ved Niagara Falls og i Okanagan Valley i British Columbia.

Viser alle 5 resultater

 • Flat Rock Twisted Red 2017

  Tilbud kr. 199,00

  Unik blanding af Cabernet Sauvignon & Pinot Noir, der blander Pinot Noirs intense frugtsmag og aromaer med de mere strukturelle elementer, der bæres af Cabernet Sauvignon. Et lækkert glas!

  Tilføj til kurv
 • Henry of Pelham Baco Noir Classic 2020

  kr. 159,00

  En dyb, mørk rød vin. Moden smag af solbær og blåbærfrugt. Krydret, rig og blød i smagen. Lagret i amerikansk eg i ca. 7 måneder. Velegnet til grillet kød, en række stærke oste og saltet kød.

  Læs mere
 • Henry of Pelham Pinot Noir Classic 2020

  kr. 199,00

  Delikat vin med noter af lyse røde bær og violer, der typisk findes i Niagara Pinot Noir. Lagret 6 måneder på europæisk eg. Velegnet til tun, grillet laks, stegt kylling, paté, and og andet fuglevildt.

  Tilføj til kurv
 • Henry of Pelham Pinot Noir Estate 2019

  kr. 229,00

  Lækker aroma af hindbær og krydderier, der efterfølges af smag af kirsebær med noter af tobak og eg. Velegnet til paté, grillet laks, ovnstegt kylling eller and eller champignon risotto.

  Læs mere
 • Henry of Pelham Riesling 2019

  kr. 159,00

  Dejlig tør hvidvin med frugtagtig sprødhed afbalanceret med en let restsødme i ganen. Velegnet til fx glaseret skinke, gedeost eller pizza med mozzarella, romano ost og vegetabilske påfyldninger.

  Tilføj til kurv

Viser alle 5 resultater