Sphera Winery

Sphera Winery er boutique style  mindre vingård med udsøgte hvide vine fra Judean Hills ca. 45 km sydvest for Jerusalem.

SPHERA ledes af ægteparret Doron & Sima Rav Hon og er et familieprojekt, hvor mange samarbejdspartnere undervejs er blevet familiens venner, og sammen med befolkningen i lokalområdet bidrager de til vingårdens produktion og succes.

Vinmageren Doron Rav Hon har studeret vinavl i Bourgogne i Frankrig og har specialiseret sig i mousserende vine i Champagne. Præcision og minimal indgriben definerer hans kreative filosofi.

Hvide vine er fantastiske i deres mange varianter; én vin er sprød og skarp, mens en anden kan smage fyldig og rig; én drue og produktionsproces producerer en let og forfriskende hvidvin, mens en anden giver en frodig og kompleks blanding af smag og aroma.

Sima Rav Hon administrerer alle vingårdens aktiviteter og fokuserer på at opbygge SPHERA brandets unikke identitet. Som hun forklarer: ”Det handler ikke kun om vinen. Det er en flair, der omslutter alt, hvad vi gør. ”

Klik her og se vores udvalg af lækre hvidvine fra Sphera Winery…