Tzora Vineyards

Vi er glade for at kunne præsentere en række fremragende vine fra Tzora Vineyards, som er beliggende i Judean Hills 25 kilometer vest for Jerusalem.

Shoresh-vinmarkerne hos Tzora Vineyards

Tzora er bestemt klassevine, og winemakeren Eran Pick er meget berømt i både på israelske og internationale vinscene. Han har sin B.S-grad i vindyrkning og enologi med den højeste udmærkelse fra University of California, Davis. Han er Master in wine siden 2016. Pick sluttede sig til Tzora Vineyards’ team i 2006 efter et par trainee positioner hos vinfirmaer i Napa, Sonoma, Barossa og Bordeaux.

Tzora Vineyards startede som en kibbutz og ligger i Judean Hills, der stiger markant op fra kystsletten, hvilket giver ideelle vækstbetingelser for dyrkning af vin. Nøje opbyggede terasser  snor sig i dette område, når de følger konturerne af de stejle skråninger.

Vinene fra Tzora Vineyards

Kølige vintre, skarpe temperaturfald i de korte sommernætter og de tidlige morgentimer samt variationer i jordbunden fra klippeformede kalksten giver rige mineraler, der alle bidrager til vinens dejlige karakter, balance og lange levetid.

Klik her for at se hele vores udvalg fra Tzora Vineyards…