2019

Viser 1–12 af 18 resultater

 • Albert Sounit Bourgogne Blanc – Les Vignes de la Roche 2020

  kr. 239,00

  Flot, blank og lys gylden farve. Blomsterrig bouquet med mineralske toner, fin sprød syre, hvide blomster og en snert af citrus og abrikos. Lagret 10 mdr. på franske egefade. Fin fedme og elegance.

  Tilføj til kurv
 • Rødvin Chateau d'Arcole 2012 Saint Emilion Grand Cru

  Chateau d’Arcole 2019 Grand Cru

  kr. 299,00

  Super elegant stil med god dybde og masser af finesse. Både i duft og smag fornemmer man en høj klasse, hvor vinen åbner sig flot efter noget tid.

  Tilføj til kurv
 • Coryton Burge Percival Norman Shiraz 2019

  kr. 249,00

  Mørk og intens vin fra gamle stokke med utrolig kompleksitet og finesse. Mørke bær, eucalyptus og fadpræg i både duft og smag. Opretholder dog elegance og friskhed i vinen som er prikken over i’et. Meget velegnet til and, gås, eller vildtfugle, steak eller vildt.

  Tilføj til kurv
 • Dalton Matatia 2019

  kr. 749,00

  Ypperlig vin der kun produceres kun i fremragende årgange. Rige aromaer af bær, krydderier som nelliker og kardemomme og lidt tobaksblade. Vinen har en kraftfuld fylde. I munden mærkes et fløjlsblødt men solidt nærvær og stor frugtrigdom. Fadene giver et ekstra lag af smag, især mørk chokolade og kaffe. Kan lagres i mange år.

  Tilføj til kurv
 • Rødvin_Rhone_La_Cave_Gigondas_Signature_Haugaard_Vin

  Gigondas Signature 2019

  kr. 209,00

  Frisk og kompleks stil med mineralske kanter kombineret med bløde krydderier. Farven er let lys violet i kanten og duften har markante bær og krydderier som gennemgående træk. En spændende vin med god fylde og karaktér. Velegnet til gris, fjerkræ og kalv.

  Tilføj til kurv
 • Gusbourne Pinot Noir 2019

  kr. 349,00

  Elegant og fløjlsagtig på ganen. Gode noter af røde frugter, mørk blomme, mørke kirsebær sammen med sort peberkrydderi, røgede noter og jordagtig mineralitet, hvilket giver vinen  god kompleksitet, finesse og en vedvarende finish. Gusbourne Estate viser fint den lovende kvalitet af engelsk Pinot Noir.

  Tilføj til kurv
 • Henry of Pelham Pinot Noir Estate 2019

  kr. 229,00

  Lækker aroma af hindbær og krydderier, der efterfølges af smag af kirsebær med noter af tobak og eg. Velegnet til paté, grillet laks, ovnstegt kylling eller and eller champignon risotto.

  Tilføj til kurv
 • Hvidvin Hunters Sauvignon Blanc 2015

  Hunter’s Sauvignon Blanc 2019

  kr. 149,00

  En klassisk Marlborough vin med smagsnoter af paprika, passionsfrugt og modne tropiske frugter.

  Tilføj til kurv
 • Rødvin Jorche Soltema Primitivo del Salento

  Jorche – Soltema Primitivo del Salento 2019

  kr. 119,00

  Stor intens duft af brombær og rosiner. Lang eftersmag som langsomt viser vinens potentiale

  Tilføj til kurv
 • Ktima Gerovassiliou Chardonnay 2019

  kr. 249,00

  Lys gul farve og en rig honningagtig konsistens og citrusagtige noter på ganen samt nuancer af tørrede nødder og vanilje. Denne vin er i stand til at forbedre sig i flere år på grund af sin styrke og karakter. Ideel til hvid fisk, grillet skaldyr, østers, muslinger og også forretter tilberedt med kaviar og saucer. Flot cremethed og fremragende karakter.

  Tilføj til kurv
 • Ktima Gerovassiliou Viognier 2019

  kr. 249,00

  Intens gylden i farven, og vinen har en flot aroma af abrikos, fersken og fine røgnoter i sin lange eftersmag. Viognier vinstokkene blev oprindeligt plantet på ejendommen i 1993 i samarbejde med Agriculture School ved Aristoteles-universitetet i Thessaloniki. Lagret på franske egefade i ca. 8 mdr. Fed og cremet vin, der kan anbefales til fed fisk, rejer i hvid sauce, asparges, krabbe eller hummer, asiatisk køkken.

  Tilføj til kurv
 • Lakeview Sauvignon Blanc 2019

  kr. 159,00

  Sauvignon Blanc fra modne Niagara-vinstokke, som Tregunno-familien har dyrket i fire generationer. Denne hvidvin fra Lakeview Cellars viser traditionelle noter af tropiske frugter, stikkelsbær og melon, som også er til stede på ganen sammen med intense citrussmag. Velegnet til grillet kylling eller fx fisk toppet med mangosalsa.

  Tilføj til kurv

Viser 1–12 af 18 resultater