Washington State

Viser alle 9 resultater

 • Chateau Ste. Michelle Cabernet Sauvignon – Cold Creek Vineyard 2016

  kr. 349,00

  Masser af power, struktur og fed og fyldig, intens solmoden mørk frugt og mørk chokolade, muskuløs men blød og afrundet og meget imødekommende. 21 mdr. på fransk og amerikansk eg. Velegnet til bøffer med masser af friskkværnet sort peber!

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Cabernet Sauvignon – Indian Wells 2017

  kr. 239,00

  Typisk New World stil – altså masser af lidt syltetøjssød frugt, om end fast, saftig mørk frugt og et flot, lidt fedt vaniljepræg. Alligevel rank, smidig og god kompleksitet. 15 måneder på amerikanske og franske egefade heraf 39% nye fade.

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Chardonnay – Indian Wells 2019

  kr. 229,00

  Et inferno af tropiske og eksotiske frugter pakket på flaske. Fyldig, lidt fed, fløjlsblød og behagelig med flot og charmerende frugtsmag af ananas og mango og et strejf af flødekaramel.

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Chardonnay 2018 – Columbia Valley

  kr. 169,00

  Smuk og kompleks fadlagret hvidvin i frisk og blød stil med klar, lys aroma af grønne æbler og citrusfrugter, fylde og flot blød finish. Et af USA’s mest prominente vinhuse, grundlagt i 1934, og dermed Washington States ældste vinhus.

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Merlot – Columbia Valley 2018

  kr. 175,00

  Imødekommende og behagelig vin fra Washington State. Typisk Merlot-karakter af lakrids, blommer, mørke kirsebær og læder. Anbefales til lyst fjerkræ, lam, italiensk mad, grill og barbecue. 16 måneder på både franske og amerikanske egefade.

  Tilføj til kurv
 • Pale Ink Riesling 2021

  kr. 139,00

  Livlig og frisk vin, der er legende let at nyde. I Columbia Valley har druen de helt rette forhold til at skabe Riesling i den forfriskende og sprøde ende af smagsspektret. Klassisk blid sødme med en forbilledlig, rank frugtsyre, som holder vinen i perfekt balance.

  Tilføj til kurv
 • Ste. Michelle Cabernet Sauvignon 2018

  kr. 175,00

  Indbydende og alsidig Cabernet Sauvignon fra Columbia Valley. Silkebløde tanniner og flot struktur. Lagret på fransk og amerikansk eg i 16 måneder, heraf 32% nye fade. Velegnet til kalv, vildt, okse, grill og barbecue og fransk landkøkken.

   

  Tilføj til kurv
 • Stimson Estate Cellars Chardonnay 2019

  kr. 115,00

  Charmerende Chardonnay med masser af sødmefuld melon, friskt æblepræg og lidt diskret flødekaramel. Vinens syre balancerer fint med æblefriskhed og sødmefuld melon. Velegnet til lyst kød, friske salater, fisk og alt andet godt fra havet.

  Tilføj til kurv
 • Stimson Estate Cellars Merlot 2018

  kr. 115,00

  Noter af vanilje, ristede fadtoner, blomme, hindbær og kirsebær. Meget flot og blød finish og velegnet til grillet laks, til juleanden og gode pastaretter med svampe.  Et af USA’s prominente vinhuse fra 1934, og dermed Washington States ældste.

  Tilføj til kurv

Viser alle 9 resultater