Washington State

Viser alle 7 resultater

 • Chateau Ste. Michelle Chardonnay – Indian Wells 2021

  kr. 279,00

  Et inferno af tropiske og eksotiske frugter pakket på flaske. Fyldig, lidt fed, fløjlsblød og behagelig med flot og charmerende frugtsmag af ananas og mango og et strejf af flødekaramel.

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Merlot – Columbia Valley 2018

  kr. 175,00

  Imødekommende og behagelig vin fra Washington State. Typisk Merlot-karakter af lakrids, blommer, mørke kirsebær og læder. Anbefales til lyst fjerkræ, lam, italiensk mad, grill og barbecue. 16 måneder på både franske og amerikanske egefade.

  Tilføj til kurv
 • Chateau Ste. Michelle Riesling – Columbia Valley 2021

  kr. 159,00

  Fremstår rank og ren, meget elegant og lukker sig fornemt op med sødme af hvide ferskner og mandariner. Riesling trives fantastisk i området Columbia Valley I Washington State, USA. Rigtig dejlig hvidvin til skaldyr og velegnet til friske østers.

  Tilføj til kurv
 • Ste. Michelle Cabernet Sauvignon Limited Edition 2019

  kr. 175,00

  Indbydende og alsidig Cabernet Sauvignon fra Columbia Valley. Silkebløde tanniner og flot struktur. Lagret på fransk og amerikansk eg i 16 måneder, heraf 32% nye fade. Velegnet til kalv, vildt, okse, grill og barbecue og fransk landkøkken.

   

  Tilføj til kurv
 • Ste. Michelle Chardonnay Limited Edition 2020

  kr. 175,00

  Chardonnay Limited Edition er det prominente, amerikanske vinhus Chateau Ste. Michelle flottes bud på en delikat og cremet Chardonnay i en let fadlagret stil, der lader den lyse, elegante frugt skinne forfriskende igennem. Charmerende og cremet smagsoplevelse, der går lige så godt til fed fisk, skaldyr og retter med lyst fjerkræ, som til at nyde som aperitif i venners lag.

  Tilføj til kurv
 • Stimson Estate Cellars Chardonnay 2020

  kr. 135,00

  Charmerende Chardonnay med masser af sødmefuld melon, friskt æblepræg og lidt diskret flødekaramel. Vinens syre balancerer fint med æblefriskhed og sødmefuld melon. Velegnet til lyst kød, friske salater, fisk og alt andet godt fra havet.

  Tilføj til kurv
 • Stimson Estate Cellars Merlot 2019

  kr. 135,00

  Noter af vanilje, ristede fadtoner, blomme, hindbær og kirsebær. Meget flot og blød finish og velegnet til grillet laks, til juleanden og gode pastaretter med svampe.  Et af USA’s prominente vinhuse fra 1934, og dermed Washington States ældste.

  Tilføj til kurv

Viser alle 7 resultater