Veneto

Viser 1–12 af 13 resultater

 • Aldegheri Amarone 2016

  kr. 299,00

  Klassiske noter fra tørrede druer og varme krydderier. Mørke kirsebær og brombær går igen ved duft og smag og i eftersmagen kommer også lidt lakrids frem. Behagelig og fyldig amarone, der passer godt til bøf og vildt.

  Tilføj til kurv
 • Aldegheri Amarone Classico Della Valpolicella 2017

  kr. 399,00

  Masser af nuancer i duft og smag og vinen åbner sig flot i glasset. Vinen kommer fra 35 år gamle vinstokke har en markant intensitet og kompleks frugt og en lidt rustik stil. Velegnet til and, gås eller vildtfugle.

   

  Tilføj til kurv
 • Aldegheri Le Pietre 2018

  kr. 89,00

  Frisk frugtet Rosso Veronese stil primært lavet på corvina, rondinella og cabernet saugvignon. Moden, fyldig og blød med lyse røde bær i både duft og smag. Oplagt til lette retter som pasta og kylling

  Tilføj til kurv
 • Diligo Prosecco Extra Dry

  kr. 99,00

  Mousserende vin fra Italien. Strågylden farve med grønne toner. Fin og charmerende duft af lime, nektarin og hvide blomster. Elegante, cremede bobler og noter af stenfrugt, citrus, melon og honning. Et touch af sødme uden at miste friskheden.

  Tilføj til kurv
 • Floralba Prosecco Rosé 2020 Extra Dry

  kr. 109,00

  Duften er intens og delikat, af roser og vilde jordbær. Smagen er frisk, med florale noter af roser og kirsebær. Blide bobler, afrundet frugtighed og en vedvarende eftersmag fuldender en smagfuld oplevelse. Nydes afkølet og fungerer godt som aperitif, eller til salater, antipasti/tapas eller friske grøntsags- og pastaretter.

  Tilføj til kurv
 • Terre del Moro – Ripasso 2019

  kr. 149,00

  Ualmindelig velsmagende Ripasso, med varme og kraft. Farven er flot rubinrød. Lækker mandelagtig aroma. Velegnet til gode kraftige kødretter evt. krydret kød fra grillen. Kan også anvendes til gode modne oste. Bør åbnes 1-2 timer før brug.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2017

  kr. 459,00

  Et pragteksemplar, fantastisk intensitet, nuancerigdom og dybde. Sorte kirsebær og blommer, chokolade, tobak, læder og kanel er nogle af de fremtrædende elementer. Lagret i 36 måneder i egefade. Fyldig vin der snildt ledsage selv den kraftigste kødret.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Bardolino 2021

  kr. 99,00

  Bør serveres let afkølet, så de delikate kirsebær- og violnuancer kommer frem. Tør, delikat og harmonisk. Kan nydes alene en varm sommeraften eller som en excellent ledsager til fx pastaretter med tomat, skaldyr, hvid grillet fisk eller kylling.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Chiaretto Bardolino 2020

  kr. 115,00

  Indbydende bouquet af hindbær og solbær, med underliggende vegetabilske noter. Smagen besidder de samme karakteristika samt også mandelnoter afsluttende med en rank og forfriskende syre. God til de fleste forretter samt lyst kød.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Lugana San Benedetto 2020

  kr. 155,00

  En karakteristisk, fyldig og kompleks hvidvin. Intens duft- og smag der bringer tankerne i retning af sprøde grønne æbler, pærer og hvide blomster. Er i den tørre ende af skalaen, og har et vedholdende friskt bid. God til fisk og skaldyr, men også lyst fjerkræ

  Tilføj til kurv
 • Zenato Pinot Grigio delle Venezie 2021

  kr. 119,00

  Strågul farve med grønne reflekser og aromatisk, forfriskende bouquet. Delikat, frugtrig smag med pæn fylde og god længde. En fremragende vin der kan nydes som aperitif eller kan være en passende ledsager til fed fisk eller lyst fjerkræ.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Ripassa Valpolicella Ripasso Superiore 2018

  kr. 239,00

  Meget flot ripasso. Intense kirsebærnoter og rank struktur, kombineret med dybde, blomme og krydderi. Lagres i 18 måneder i 500 liter egefade inden aftapning. Vinen er velegnet til både grillede retter, efterårets dyrevildt og modne oste.

  Tilføj til kurv

Viser 1–12 af 13 resultater