Veneto

Viser alle 7 resultater

 • Aldegheri Amarone Classico Della Valpolicella 2017

  kr. 389,00

  Masser af nuancer i duft og smag og vinen åbner sig flot i glasset. Vinen kommer fra 35 år gamle vinstokke har en markant intensitet og kompleks frugt og en lidt rustik stil. Velegnet til and, gås eller vildtfugle.

   

  Tilføj til kurv
 • Terre del Moro – Ripasso 2021

  kr. 149,00

  Ualmindelig velsmagende Ripasso, med varme og kraft. Farven er flot rubinrød. Lækker mandelagtig aroma. Velegnet til gode kraftige kødretter evt. krydret kød fra grillen. Kan også anvendes til gode modne oste. Bør åbnes 1-2 timer før brug.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Bardolino 2022

  kr. 119,00

  Bør serveres let afkølet, så de delikate kirsebær- og violnuancer kommer frem. Tør, delikat og harmonisk. Kan nydes alene en varm sommeraften eller som en excellent ledsager til fx pastaretter med tomat, skaldyr, hvid grillet fisk eller kylling.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Chiaretto Bardolino 2023

  kr. 129,00

  Indbydende bouquet af hindbær og solbær, med underliggende vegetabilske noter. Smagen besidder de samme karakteristika samt også mandelnoter afsluttende med en rank og forfriskende syre. God til de fleste forretter samt lyst kød.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Lugana San Benedetto 2022

  kr. 165,00

  En karakteristisk, fyldig og kompleks hvidvin. Intens duft- og smag der bringer tankerne i retning af sprøde grønne æbler, pærer og hvide blomster. Er i den tørre ende af skalaen, og har et vedholdende friskt bid. God til fisk og skaldyr, men også lyst fjerkræ

  Tilføj til kurv
 • Zenato Pinot Grigio delle Venezie 2022

  kr. 139,00

  Strågul farve med grønne reflekser og aromatisk, forfriskende bouquet. Delikat, frugtrig smag med pæn fylde og god længde. En fremragende vin der kan nydes som aperitif eller kan være en passende ledsager til fed fisk eller lyst fjerkræ.

  Tilføj til kurv
 • Zenato Valpolicella Superiore 2020

  kr. 165,00

  Zenatos Valpolicella Superiore har en imponerende fylde og fedme, men holder sig dog til den elegante side af smagsspektret. Pasta, stegte eller grillede kødretter af lyst kød vil være glimrende ledsagere.

  Tilføj til kurv

Viser alle 7 resultater