Negev

Viser alle 4 resultater

 • Nana Chardonnay 2022

  kr. 279,00

  En flot tør, hvidvin, der giver aromaer af bagt pære, honning og fine noter af kokos. Tillige noter af grapefrugt, citroner og af vanilje, smør og moderate mineraler. Lagret i 7 måneder på franske egetræsfade, hvilket giver kompleksitet til dens karakter. Dyrket i Negev ørkenen i Israel, med masser ad mineraler. Druerne høstes i hånden i den kølige ørkennats timer.

  Tilføj til kurv
 • Nana Chenin Blanc 2022

  kr. 249,00

  Lækker friskhed, mineralitet og en tør, hvidvin, der udstråler friske aromaer af grønt æble og pære, blandet med citrusfrugter sammen med strejf af litchifrugt og melon. Velegnet til fisk, krydret mad og bløde oste. Dyrket i Negev ørkenen i Israel, med masser ad mineraler. Druerne høstes i hånden i den kølige ørkennats timer.

  Tilføj til kurv
 • Nana Grenache 2022

  kr. 259,00

  Dejlig vin med lys rød farve og en interessant kompleksitet ud over friskheden og frugtige aromaer. Dyrket i Negev ørkenen i Israel, med masser ad mineraler. Druerne høstes i hånden i den kølige ørkennats timer. Vinen har gennemgået en spontan gæring proces i neutrale franske egetræsfade, og derefter en lagring proces i de samme tønder i seks måneder. 

  Tilføj til kurv
 • Pelter Unwooded Chardonnay 2022

  kr. 229,00

  Håndplukket Chardonnay druer fra vinmarker i Øvre Galilæa og Mitzpe Ramon i Negev. En mineralsk og afbalanceret vin, med en blød finish. Karakteriseret af citrus og lette tropiske noter. Lagret på rustfri ståltanke i 3 måneder.

  Tilføj til kurv

Viser alle 4 resultater