Havsalt
Viser alle 12 resultater
-
Bagsværd Lakrids Classic
kr. 75,00Den klassiske plade Bagsværd Lakrids, som den blev frembragt i kælderen på Gunnarsvej i vinteren 2014-2015. Håndlavet lakrids i særklasse. Har fået 3 medaljer i The Liquorice Awards; senest i september 2020, hvor det blev til Guldmedalje. Bronze i 2019 og sølv i 2018.
-
Bagsværd Lakrids Lys Symfoni, 4 stk. i pose
kr. 29,00Classic lakrids med karakteristisk smag fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver produceret ved a maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagere med hinanden i gryden. Når Lakridsen er størknet skæres den i tern og føres gennem et slør af flydende chokolade
-
Bagsværd Lakrids Salmiak
kr. 75,00Håndlavet Lakridskaramel med havsalt & ekstra salmiak opfundet af Morten Kornbech Larsen i sommeren 2017. Udskæres med robust kniv og serveres på det indlagte hvide ark.
-
Bagsværd Lakrids Sød
kr. 75,00Den søde lakrids blev skabt af Morten fra Bagsværd Lakrids i foråret 2018. Lækker, behagelig og mild!
-
Cachet Øko chokolade bar – Caramel & Sea Salt
kr. 45,00Cachet Organic Chocolate produceret udelukkende med kakaobønner fra Tanzania. Denne chokolade glæder ikke kun med sin smag og design, men er også involveret i hjælpeprojektet “Kakao til skoler”, hvor den belgiske producent hjælpe med at støtte bønderne og familierne i Tanzania.
-
Kiks med Rosmarin
kr. 29,00Lækre Crackers fra Verduijn i Holland. Let gyldne og med smagsnoter af rosmarin og havsalt. Startet i 1935 af Piet Verduijn og nu drevet af 3. generation. Sælges i kvalitetsbutikker i mere end 20 lande. -
La Praline – Trøfler sea salt
kr. 65,00I 2011 begyndte Jean-Claude og Katharina at producere deres egne trøffel praliner fra deres chokoladebutik i Göteborg. La Praline Göteborg producerer praliner af høj kvalitet.
-
Ristede saltede Marcona Mandler
kr. 20,00Lækre Marcona mandler med fin sødme og højt olie indhold. Her er de ristede og saltede, så de udgør en perfekt snack. Mandlerne er glutenfri.
-
Summerbird – Amber Dragée
kr. 60,00Let ristede italienske hasselnødder, drageret med et tyndt lag nougat, granulat af krokant og afslutningsvis et tykt lag Amber Classic-chokolade. Resultatet er en enkel, rig og raffineret smag, som henleder tankerne mod den klassiske franske dessert crème brûlée.
-
Summerbird Amber Croquant 110g
kr. 82,00Summerbirds prisvindende Amber Classic-chokolade drysset rundhåndet med krokant af Piemonte hasselnødder. En sprød, cremet og mangfoldig chokoladebar, der henleder tankerne på den franske dessert crème brûlée – den perfekte ledsager til en velbrygget kop kaffe.
-
Summerbird Amber miniature gaveæske
kr. 80,00En verden af velsmag i fire varianter. De små elegante stykker fyldte chokolader, er alle omsluttet af vores forskellige Amber varianter; Classic, Blond og Noir. Smag af fx fleur d’orange praliné, vanilje- karamel, forfriskende mynte eller lakrids.
-
Texan Steakhouse Rub
kr. 49,00Påføres en godt olieret bøf ca. 30 minutter inden tilberedning. Hold øje i tilberedningen og top bøffen med Texan Steakhouse RUB undervejs. Fjerkræ, fisk og skaldyr kan også anvendes med denne RUB.
Viser alle 12 resultater