Specialiteter
Viser alle 9 resultater
-
Kiks med Rosmarin
kr. 29,00Lækre Crackers fra Verduijn i Holland. Let gyldne og med smagsnoter af rosmarin og havsalt. Startet i 1935 af Piet Verduijn og nu drevet af 3. generation. Sælges i kvalitetsbutikker i mere end 20 lande. -
Marabissi Cantucci – Mandel
kr. 59,00Velsmagende italienske Cantucci med mandel. Passer fint til kaffe og te.
-
Økologisk Balsamico fra Modena
kr. 129,00Lækker og autentisk italiensk balsamico produceret i det nordlige Italien. Fra druemost på lokale druesorter, herunder Trebbiano og Lambrusco. Mosten koges langsomt i store træfade og modnes til sin karakteristiske smag og aroma. Sød, frugtagtig smag med noter af egetræ og en let syrlighed. Perfekt til dressing på salater, rå og kogte grønsager, til marinade på grillet kød, ost, stegt kød, og fisk.
-
Pesto med grillede grøntsager Øko
kr. 49,00Lækker smagfuld økologisk pesto med grillede grøntsager fra Fattorie Umbre, der ligger i en lille middelalderby i det sydlige Umbrien. Familieejet produktion med dybe rødder indenfor fremstilling af klassiske italienske produkter og en lidenskab for at udforske opskrifter og små hemmeligheder fra det lokale køkken.
-
Premium Pesto alla Genovese 180g
kr. 49,00Lækker smagfuld pesto fra Fattorie Umbre, der ligger i en lille middelalderby i det sydlige Umbrien. Familieejet produktion med dybe rødder indenfor fremstilling af klassiske italienske produkter og en lidenskab for at udforske opskrifter og små hemmeligheder fra det lokale køkken.
-
Sables småkager fra Bretagne
kr. 29,00Lækre franske butter cookies med sin runde og riflede form er succesen for Biscuiterie La Mère Poulard. Lad dig forføre af dens sprøde og sprøde konsistens med en lækker smørsmag. -
Soltørrede tomater
kr. 65,00Fine soltørrede tomater fra Italien!
-
Svensk Pyramid Spelt Knækbrød
kr. 39,00Velsmagende brød fra en fyrretræsfyret ovn. Et brød med dybe rødder i historien, bagt på kerner, spelt og byg. Spelt blev dyrket i Norden allerede i stenalderen. Den indeholder en masse mineraler og proteiner og giver en dyb og god smag. Milde oste og patéer passer godt til speltbrød, samt sild, rogn, grillet fisk og laks i alle former. Det milde, men smagfulde brød passer til alle typer smagsløg.
Viser alle 9 resultater