Orange Vin

Orange vin fremstilles af hvidvinsdruer, hvor drueskindet ikke fjernes, som ellers er normalt i produktion af hvidvin. Skallerne holdes sammen med druemosten i en kortere periode fx 14 dage eller nogle få måneder. Vindruens skind indeholder farvepigment, fenoler og tanniner, som normalt ville blive betragtet som uønskede for hvide vine, mens det er normalt i macerationen (udblødning) for rødvin. Dette giver rødvin dens farve, smag og tekstur. På samme måde bliver vinen orange (ravfarvet) når hvidvins drueskind ligger sammen med mosten i udblødningen (Maceration).

Viser alle 2 resultater

  • Becker Gewürztraminer Orange 2021 øko

    kr. 229,00

    En lækker naturlig økologisk orange vin uden tilsat sulfitter og andre konserveringsmidler – velegnet til tapas og som appetitvækker. Let krydret. Kort maceration på skindene og vinen tappes uden filtrering.

    Tilføj til kurv
  • La Sapata Feteasca Regala Orange 2022

    kr. 149,00

    En lækker naturlig økologisk orange vin (uden svovl) – velegnet til tapas og som appetitvækker. Intens frugtagtig, med en let gærduft. Smagen er frisk, frugtig og aromatisk landlig. Farven er lettere orange. Velegnet til forretter, fisk, ost. 6 måneders maceration på skindene, den tappes uden filtrering og uden tilsætning af sulfitter eller andre konserveringsmidler.

    Tilføj til kurv

Viser alle 2 resultater