Grækenland
Viser 5 resultater
-
Ktima Gerovassiliou Avaton 2015
kr. 279,00En lækker blanding af tre græske oprindelige røde druer, og lagret i 20 måneder på franske eg. Den har en strålende, dybrød farve og en kompleks buket af modne mørke frugter (hindbær), rosiner, kaffe og kakao. Blide tanniner understøttes af en overflod af frugt, hvilket skaber kraft og balance. Serveres ved 16-18 ºC. Velegnet til kødgryderetter i krydrede saucer, vildt, lam, kalvekød og grillet svinekød.
-
Ktima Gerovassiliou Chardonnay 2019
kr. 249,00Lys gul farve og en rig honningagtig konsistens og citrusagtige noter på ganen samt nuancer af tørrede nødder og vanilje. Denne vin er i stand til at forbedre sig i flere år på grund af sin styrke og karakter. Ideel til hvid fisk, grillet skaldyr, østers, muslinger og også forretter tilberedt med kaviar og saucer. Flot cremethed og fremragende karakter.
-
Ktima Gerovassiliou Malagousia 2022
kr. 219,00Vin på Malagousia druer, som blev reddet fra udryddelse på grund af Vangelis Gerovassilious indsats. Strålende stråfarve med grønlige nuancer og en aroma af modnet frugt som pære, mango og citrus. Rig velbehagelig smag af citronskal, og en tiltalende finish. Velegnet til fisk, skaldyr, fjerkræ, pastaretter med lette saucer friske grøntsagssalater, middelhavskøkken og asiatisk køkken.
-
Ktima Gerovassiliou Sauvignon Blanc 2017
kr. 249,00Lysegul guld farve, en buket af tropiske noter, herunder ananas, melon og velsmagende vanilje på ganen. Sprød og nærmest fed Sauvignon Blanc, som har ligget 6mdr. på fad. Masser af blomster og kompleks frugt i både duft og smag. Velegnet til skaldyr, tunge med let citronsmør, fjerkræ, svinekød og rygeost.
-
Lafazanis Filema 2005
kr. 229,00Fin græsk dessertvin produceret på “Santorini måden” som stammer fra de italienske tider på øen. En kompleks og fed vin som har toner af abrikos og honning. Oplagt til tærter og desserter hvor f.eks. honning eller figner indgår.
Viser 5 resultater