Piemonte

Viser alle 11 resultater

 • Casa Sant’Orsola Brachetto D’Acqui Dolce

  kr. 99,00

  En skøn Brachetto fra Piemonte. Den vil behage selv de mest kræsne ganer. Server den som en dejlig forfriskende dessertvin, eksempelvis til kold rabarbersuppe med vaniljeis. Produceret af familie dreven virksomhed etableret i 1947 og kendt i mange lande.

  Tilføj til kurv
 • Cascina Longoria Barbaresco Bordini 2017

  kr. 319,00

  Barbaresco er fremstillet af ren Nebbiolo og har en intens og strålende farve, der går fra rubinrød til granat. Den gennemgår to års lagring, hvoraf 18 måneder tilbragt på 225 liter barriques. Meget velegnet til rødt kød, vildt og lagrede oste.

  Tilføj til kurv
 • Cascina Longoria Langhe Nebbiolo 2019

  kr. 189,00

  Ædel granatrød farve med rubin nuancer. Forædles ved lagring på eg i 2 år. Aromaer, der minder om brombær og hindbær, rosenblade og kirsebærblomster, med strejf af vanilje og krydderier. Blid robusthed, fløjlsblød og elegant.

  Tilføj til kurv
 • Marolo Grappa di Barolo Doppio Fusto

  kr. 299,00

  Saftig og fyldig grappa på nebbiolo kvas fra Piemonte. Frisk fugtighed og lækre noter af nødder, vanilje og kakao. Lagret både på egefad og fade af kastanjetræ.

  Tilføj til kurv
 • Rocche Costamagna Barbera d’Alba 2020

  kr. 129,00

  Klassisk Barbera med behagelig kirsebæraroma. Fyldig og afbalanceret vin med det  karakteristiske syreindhold for druen. Levende frugt kombineret med krydrede noter, der kommer fra lagring i 12 måneder på små egetræsfade. Frisk og behagelig at drikke.

  Tilføj til kurv
 • Rocche Costamagna Barbera D’Alba Superiore 2018

  kr. 175,00

  Nøje udvalg af Barbera-druer udelukkende fra Verduno vingård. Lagret 12 måneder på fransk ege barriques og yderligere et år i flasken. Vin med storslået struktur og kompleksitet. Smagsnoter af vanilje og chokolade, der bliver mere krydret med tiden. Vinen produceres kun i exceptionelle årgange.

  Tilføj til kurv
 • Rocche Costamagna Barolo 2018

  kr. 289,00

  Elegant rund smag og karakteriseret ved aromaer af balsamico og frugtnoter. Tanninerne er velafbalancerede og godt integreret i frugten. Produceret på 100% på Nebbiolo druer, der er høstet på små marker i La Morra og Verduno.  Lagret 24 måneder på Slavoniske egefade og herudover mindst 1 år i flasken.

  Tilføj til kurv
 • Rocche Costamagna Barolo Rocche dell’Annunziata 2018

  kr. 379,00

  Elegant og blød på ganen og kendetegnet ved frugtagtige noter af hindbær. Duft af blomster og krydderier.. Nebbiolo druer udelukkende fra vingården “Rocche dell’Annunziata”, en af La Morras historiske crus. Lagret i 24 måneder på Slavoniske egefade og herefter mindst 1 år i flasken.

  Tilføj til kurv
 • Rocche Costamagna Bricco Francesco Dell’Annunziata Riserva 2015

  kr. 499,00

  Dyb rubinrød farve med komplekse aromaer  af moden frugt, mynte, chokolade og balsamiske noter med matchende smag på ganen. Lagret 5 år heraf mindst 3 år på store Slavoniske egefade. Druerne kommer fra “bricco” -delen af “Rocche dell’Annunziata” vinmarken, der har den højeste placering på marken.

  Tilføj til kurv
 • Rocche Costamagna Langhe Nebbiolo 2020

  kr. 159,00

  Intens duft med noter af hindbær og brombær. Elegant og harmonisk smag, der udmærker sig for sine bløde tanniner. Produceret 100% på Nebbiolo druer og lagret 12 måneder på slavoniske egefade.

  Tilføj til kurv
 • Tosti Spumante Moscato Dulce

  kr. 89,00

  Klassisk italiensk mousserende vin fra Piemonte, der med sin intense duft og sødme, passer perfekt til dessert. Farven er strågul. Frugtagtig smag, frisk og meget aromatisk, med blød og rund eftersmag. Kun 6,5% alkohol.

  Tilføj til kurv

Viser alle 11 resultater