Languedoc

Viser alle 4 resultater

 • Belle Mayance Chardonnay 2022 Øko

  kr. 129,00

  Chardonnay med ultrafrisk og umiddelbar karakter af druen. Masser af modne frugter som pære, fersken, hvide blomster og et strejf af ananas. Farven er strågul med et lille grønt skær i kanten. Tør og elegant, og i eftersmagen finder du også citrusnoter. Velegnet til cremede oste og fed fisk, samt de lyse kødretter med kylling eller gris. Den vil også fungere godt til krydrede vegetarretter eller tapas. Serveres ved 8-10 grader celsius.

  Tilføj til kurv
 • Belle Mayance Pinot Noir 2022

  kr. 129,00

  Druen er naturligvis mørkere end i Bourgogne, men allerede i duften er man ikke et sekund i tvivl om druesorten. I det lunere Sydfrankrig udvikler druen en tykkere skal end i Bourgogne, hvilket giver en mørkere farve. Mørke frugter som brombær og kirsebær i duft og smag, og eftersmagen med fine, krydrede og pebrede undertoner. God til tapas, pastaretter, lettere grillretter, faste oste eller til hyggelige stunder. Nydes lettere afkølet.

  Tilføj til kurv
 • Cap de Coste 2022

  kr. 89,00

  Lækker og læskende sydfransk rosé udelukkende på Cinsault-druer. Cinsault er en perfekt drue til at fremstille rosévin af, hvilket denne vin bestemt beviser. Frisk bouquet af friskkværnet rød peber og ribs. Halvtør og med en behagelig smag af røde bær som ribs, jordbær og hindbær. Perfekt til et glas på terassen i lunt vejr.

  Tilføj til kurv
 • Le Moelleux Rosé, Beauvignac 2022

  kr. 95,00

  Indbydende rosé med duft af sommerbær. Halvsød uden at miste sin vinøse karakter.

  Tilføj til kurv

Viser alle 4 resultater