Græsk Makedonien

Viser alle 5 resultater

 • Ktima Gerovassiliou Avaton 2015

  kr. 279,00

  En lækker blanding af tre græske oprindelige røde druer, og lagret i 20 måneder på franske eg. Den har en strålende, dybrød farve og en kompleks buket af modne mørke frugter (hindbær), rosiner, kaffe og kakao. Blide tanniner understøttes af en overflod af frugt, hvilket skaber kraft og balance. Serveres ved 16-18 ºC. Velegnet til kødgryderetter i krydrede saucer, vildt, lam, kalvekød og grillet svinekød.

  Tilføj til kurv
 • Ktima Gerovassiliou Chardonnay 2019

  kr. 249,00

  Lys gul farve og en rig honningagtig konsistens og citrusagtige noter på ganen samt nuancer af tørrede nødder og vanilje. Denne vin er i stand til at forbedre sig i flere år på grund af sin styrke og karakter. Ideel til hvid fisk, grillet skaldyr, østers, muslinger og også forretter tilberedt med kaviar og saucer. Flot cremethed og fremragende karakter.

  Tilføj til kurv
 • Ktima Gerovassiliou Malagousia 2022

  kr. 219,00

  Vin på Malagousia druer, som blev reddet fra udryddelse på grund af Vangelis Gerovassilious indsats. Strålende stråfarve med grønlige nuancer og en aroma af modnet frugt som pære, mango og citrus. Rig velbehagelig smag af citronskal, og en tiltalende finish. Velegnet til fisk,  skaldyr, fjerkræ, pastaretter med lette saucer friske grøntsagssalater, middelhavskøkken og asiatisk køkken.

  Tilføj til kurv
 • Ktima Gerovassiliou Sauvignon Blanc 2017

  kr. 249,00

  Lysegul guld farve, en buket af tropiske noter, herunder ananas, melon og velsmagende vanilje på ganen. Sprød og nærmest fed Sauvignon Blanc, som har ligget 6mdr. på fad. Masser af blomster og kompleks frugt i både duft og smag. Velegnet til skaldyr, tunge med let citronsmør, fjerkræ, svinekød og rygeost.

  Tilføj til kurv
 • Ktima Gerovassiliou Viognier 2019

  kr. 249,00

  Intens gylden i farven, og vinen har en flot aroma af abrikos, fersken og fine røgnoter i sin lange eftersmag. Viognier vinstokkene blev oprindeligt plantet på ejendommen i 1993 i samarbejde med Agriculture School ved Aristoteles-universitetet i Thessaloniki. Lagret på franske egefade i ca. 8 mdr. Fed og cremet vin, der kan anbefales til fed fisk, rejer i hvid sauce, asparges, krabbe eller hummer, asiatisk køkken.

  Tilføj til kurv

Viser alle 5 resultater