Bourgogne

Viser alle 10 resultater

 • Albert Sounit Bourgogne Blanc – Les Vignes de la Roche 2020

  kr. 239,00

  Flot, blank og lys gylden farve. Blomsterrig bouquet med mineralske toner, fin sprød syre, hvide blomster og en snert af citrus og abrikos. Lagret 10 mdr. på franske egefade. Fin fedme og elegance.

  Tilføj til kurv
 • Albert Sounit Bourgogne Rouge – Vieilles Vignes 2021

  kr. 269,00

  Smuk rubinrød farve. Dyb og intens duft karakteriseret af kirsebær og mørke bær især brombær samt et fint peberkrydderi. Smagen er kompleks og harmonisk med masser af sprødhed og frugtkarakter.

  Tilføj til kurv
 • Albert Sounit Crémant de Bourgogne – Prestige Brut

  kr. 199,00

  Kvalitets Crémant fra Bourgogne. Elegant finesse, en bund af kraft og volumen og en forførende friskhed og sprød syre. Lagret 24 mdr., der giver en meget fin og vedvarende mousse.

  Tilføj til kurv
 • Albert Sounit Crémant de Bourgogne – Prestige DemiSec

  kr. 199,00

  Kvalitets Crémant fra Bourgogne. Elegant finesse, en bund af kraft og volumen og en forførende friskhed og sprød syre. Lagret 24 mdr., der giver en meget fin og vedvarende mousse. Der tilsættes en anelse højere dosage i Demi-Sec end i Brut.

  Tilføj til kurv
 • Domaine des Hates Chablis Les Chatillons 2018

  kr. 209,00

  Lækker fadlagret Chablis på brugte fade i 12 måneder. Det vinen blødhed og fedme uden af træet overtager frugten. Mineraliteten og friskheden er virkelig i flot balance med syre og tørhed. Eftersmagen får lidt flere eksotiske toner hvilket også træder frem i starten ved duften.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Beaujolais-Village Combe aux Jacques 2022

  kr. 159,00

  Usædvanlig flot Beaujolais med delikate noter af hindbær og en behagelig og afstemt eftersmag. Prøv din Beaujolais fint afkølet til Italiensk mad – det er faktisk et hit.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Bourgogne Blanc – Couvent des Jacobins 2021

  kr. 229,00

  Meget fin frugtighed og friskhed samt god afrundet struktur. Tydelige frugtnoter af fersken, pære og grapefrugt.  Lette florale noter og af vanilje. Elegant vin; meget behagelig og afstemt i ren harmoni.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Bourgogne Rouge – Couvent des Jacobins 2021

  kr. 229,00

  Let og elegant Pinot Noir. Fin struktur og tannin samt masser af røde frugtnoter af hindbær, jordbær, ribs. Lagret delvist på ståltank – delvist på egetræsfade.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Chablis – Cellier du Valvan 2022

  kr. 289,00

  Chablis i smuk, lys, lidt gylden klædning. Er elegant mineralsk, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin til fx. østers og hvid fisk.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Meursault 2021

  kr. 699,00

  Let parfumeret, intens og frugtig i bouqueten. Smagen er generøs med smidig tekstur og diskret hasselnød, lidt smør. Velegnet til fed fisk, flødebaserede retter, lyst fjerkræ, østers og skaldyr.

  Tilføj til kurv

Viser alle 10 resultater