Bourgogne

Viser 1–12 af 13 resultater

 • Albert Sounit Bourgogne Blanc – Les Vignes de la Roche 2019

  kr. 199,00

  Flot, blank og lys gylden farve. Blomsterrig bouquet med mineralske toner, fin sprød syre, hvide blomster og en snert af citrus og abrikos. Lagret 10 mdr. på franske egefade. Fin fedme og elegance.

  Tilføj til kurv
 • Albert Sounit Crémant de Bourgogne – Prestige Brut

  kr. 165,00

  Kvalitets Crémant fra Bourgogne. Elegant finesse, en bund af kraft og volumen og en forførende friskhed og sprød syre. Lagret 24 mdr., der giver en meget fin og vedvarende mousse.

  Tilføj til kurv
 • Albert Sounit Crémant de Bourgogne – Prestige DemiSec

  kr. 165,00

  Kvalitets Crémant fra Bourgogne. Elegant finesse, en bund af kraft og volumen og en forførende friskhed og sprød syre. Lagret 24 mdr., der giver en meget fin og vedvarende mousse. Der tilsættes en anelse højere dosage i Demi-Sec end i Brut.

  Tilføj til kurv
 • Briottet Creme de Cassis de Dijon

  kr. 179,00

  Dyb mørklilla farve og stor, tæt og intens bouquet af solbær. Kraftig meget smuk og ægte solbærsmag, som hænger længe i munden. Høj klasse! Creme de Cassis er Maison Briottets force.

  Tilføj til kurv
 • Briottet Kastanjelikør

  kr. 179,00

  Flot aroma af søde bage krydderier og nødder. Smagen har fine noter af marcipan, nødder, vanilje og naturligvis kastanje. Fremstillet på dejlige kastanjer fra Ardèche i Frankrig.

  Tilføj til kurv
 • Domaine Bourgogne-Devaux Pommard Les Vignots 2017

  kr. 449,00

  Fin rubinrød farve og en intens duft af skovjordbær, hindbær, ribs, hvid peber og læder. Smagen er tætvævet og kompleks med stor finesse. Brombær, hindbær og et touch af varme krydderier. Stor vin!

  Tilføj til kurv
 • Domaine Decelle Chorey-les-Beaune 2015

  kr. 359,00

  Flot lys rubinrød farve. Elegante og fine aromaer af hindbær, kirsebær og skovbund. Blød og smidig, intens i smag men let i krop. Masser af rød frugt med animalske hints af læder. Nyd den let afkølet, fx til fjerkræ eller charcuterie.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Bourgogne Blanc – Couvent des Jacobins 2020

  kr. 189,00

  Meget fin frugtighed og friskhed samt god afrundet struktur. Tydelige frugtnoter af fersken, pære og grapefrugt.  Lette florale noter og af vanilje. Elegant vin; meget behagelig og afstemt i ren harmoni.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Bourgogne Rouge – Couvent des Jacobins 2020

  kr. 195,00

  Let og elegant Pinot Noir. Fin struktur og tannin samt masser af røde frugtnoter af hindbær, jordbær, ribs. Lagret delvist på ståltank – delvist på egetræsfade.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Chablis – Cellier du Valvan 2020

  kr. 239,00

  Chablis i smuk, lys, lidt gylden klædning. Er elegant mineralsk, klar, en smule skarp og meget
  frisk hvidvin til fx. østers og hvid fisk.

  Tilføj til kurv
 • Jadot Meursault 2019

  kr. 499,00

  Let parfumeret, intens og frugtig i bouqueten. Smagen er generøs med smidig tekstur og diskret hasselnød, lidt smør. Velegnet til fed fisk, flødebaserede retter, lyst fjerkræ, østers og skaldyr.

  Tilføj til kurv
 • Millebuis Montagny 1er Cru Blanc 2018

  kr. 189,00

  Let gylden farve og duft af hvide blomster, fersken, honning og et touch af mentol. Flot fyldig smag og masser af friskhed. Mandel, hasselnød, stenfrugt og citrus. Velegnet til hvid fisk, skaldyr eller paella.

  Tilføj til kurv

Viser 1–12 af 13 resultater