Skotland

Viser alle 5 resultater

 • Ardbeg 10 years

  kr. 479,00

  Aroma med exceptionel dybde og balance. Et godt mix af toffey, chokoladesødme og kanel. Der er også noter af frisk citrus, melon, pære og karamelcreme. Smagfuld ren sødme efterfulgt af en dybere tørverøg. Lette krydrede nuancer af tobak, stærk espresso, sirup- og lakridstoner.

  Tilføj til kurv
 • Arran Malt 10 years

  kr. 399,00

  Lækker maltwhisky, lagret på amerikanske bourbonfade (ca. 60%) og et lille tilskud af maltwhisky lagret på sherryfade. Aroma af sød vanilje, bananer, melon og kakao. Komplekse smagsnoter med dybde og citrusnote, som Arran er så kendt for.

   

  Tilføj til kurv
 • Benromach 10 years Whisky

  kr. 399,00

  Farven er mørk gylden. Duft af fed sherry, nødder, gammel eg, chokolade og brændte fade. Dejlige afrundede smag med noter af malt, modne, røde bær, mild tørverøg og eftersmag af let brændt karamel.

   

  Tilføj til kurv
 • Port Askaig 8 years

  kr. 399,00

  Port Askaig 8 Years Old er en single malt whisky fra øen Islay i det vestlige Skotland. Halvkraftig røg og citruskarakter. Smagsnoter af Kaprifolie, havsalt, lakrids og tørv. En glimrende whisky! Tappet ved 45,8% alkohol uden kølefiltrering eller tilsat farvestof.

  Tilføj til kurv
 • Royal Lochnagar Highland Single Malt 12 years

  kr. 399,00

  Fin ravfarvet Highland whisky med mellemfyldig krop. Behagelig krydret smag med et passende syreniveau og en dejlig lang finish af sandeltræ.

  Tilføj til kurv

Viser alle 5 resultater