Indien

Viser alle 6 resultater

 • Avongrove Tea Garden Darjeeling 1 kg Øko

  kr. 600,00

  Avongrove Tea Garden i Darjeeling te distriktet og er omgivet af tætte skove og har en malerisk udsigt over Balasun-floden. Meget flotte, økologisk dyrkede teer produceres i højder på op til 1.800 m. Vi har udvalgt en te fra 2. flush, som har et lidt åbent blad, er lidt mere ru i strukturen og har sølvfarvede spidser. Fin aromatiske karakter med blomsteragtige noter.

  Tilføj til kurv
 • India Harley Coffee Estate 1 kg

  kr. 175,00

  En harmonisk kop med lidt syre, men en endnu stærkere krop. Kaffen har et højt koffein indhold og en delikat smag af kardemomme og vanilje, som vil få enhver kaffeelskers hjerte til at banke hurtigere. Harley er en tidligere britisk plantage, der har dyrket kaffe siden 1860’erne. Det er i dag en gruppe kaffebønder i femte generation, som producerer kaffe af høj kvalitet.

  Tilføj til kurv
 • Margaret’s Hope Darjeeling 1 kg

  kr. 450,00

  Tippy Golden Flowery  Orange Pekoe fra Margaret’s Hope Estate, Darjeeling. Kvalitets te af bedste slags. Fyldig og aromatisk smag, med en rød-tonet kop. En klassiker som i gamle tider.

  Tilføj til kurv
 • Mokalbari Tea Estate Assam 1 kg

  kr. 360,00

  Fyldig og meget aromatisk Assam te. Den er kendetegnet ved gyldne topskud fra tebuske på sydsiden af Brahmaputra River.

  Tilføj til kurv
 • Steinthal Tea -1 kg Øko

  kr. 625,00

  Klasse Darjeeling – Fyldig muscatel-smag, der vidunderligt afspejler det pænt bearbejdede, let snoede Sinensis-blad. Klassifikationen er høj – kun de fineste teblade (SFTGFOP1). Delikat blomstrende duft.

  Tilføj til kurv
 • Thiashola Tea Garden Nilgiri 1 kg Øko

  kr. 350,00

  Fin te fra Nilgiri-distriket i det sydlige Indien. En dejlig frisk og let skarpkantet smag med en bestemt krop. Et flerfarvet, lidt jævnt blad med grønne nuancer. Koppens farve er kobberrød med en duft af friske blomster.

  Tilføj til kurv

Viser alle 6 resultater