Copenhagen Sparkling Tea

Copenhagen Sparkling Tea - Haugaard Vin
Copenhagen Sparkling Tea er en mousserende te med lidt eller ingen alkohol

Hos Haugaard Vin er vi stolte af at kunne tilbyde Copenhagen Sparkling Tea, som er et unikt og lækkert produkt udviklet i Danmark af den kendte sommelier, Jacob Kocemba.

Copenhagen Sparkling Tea har allerede fået super gode anmeldelser og er f. eks. at finde på adskillige finere restauranter, herunder Nimb, D’Angleterre og Kong Hans for at nævne nogle få.

Og hvad er så Sparkling Tea? Sparkling Tea er kort og godt, som navnet antyder, mousserende te.

Mousserende te er en ny form for drikkevare, som er sammensat af fineste, økologiske råvarer uden diverse tilsætningsstoffer og fremstillet efter særlige metoder, der giver et unikt og meget delikat produkt.

Copenhagen Sparkling Tea er til dig, som ønsker et dejligt glas (eller flere) til f.eks. en særlig anledning, men uden nødvendigvis at indtage større mængder alkohol (indeholder hhv. 0 og 5 % vol.) Og så smager det bare virkelig lækkert!

Prøv det til sushi, som aperitif, som “alkoholfri Champagne”, til skaldyr og fisk eller bare i en særlig anledning, hvor du skal forkæle dig selv og dine nærmeste.

Copenhagen Sparkling Tea findes som udgangspunkt i tre varianter; “Copenhagen Sparkling Tea Blå (alkoholfri)”, “Copenhagen Sparkling Tea Grøn” samt “Copenhagen Sparkling Tea Rød“.

Dertil fås p.t. en sæsonvariant, “Copenhagen Sparkling Tea Vinter“, som med sine spændende krydderisammensætning er en perfekt ledsager til vinter og jul med mørke, kulde og søde sager. Klik her for at downloade pdf med mere info om Copenhagen Sparkling Tea Vinter (åbner i ny fane).

Copenhagen Sparkling Tea Company har produceret en lille reklamefilm for “Vinter”, som kan ses her:

Besøg også sparklingtea.co eller Copenhagen Sparkling Tea på Facebook. (Links åbner i et nyt vindue.)