Uden sulfitter

Viser alle 9 resultater

 • 2019 Magnum Catavela VdT Bianco Denavolo

  DKK 309,00

  Frisk orange vin, enkel og meget drikkelig. Vinen har en kort maceration på skindene, den tappes uden filtrering og uden tilsætning af sulfitter eller andre konserveringsmidler.

  Tilføj til kurv
 • Becker Gewürztraminer Orange 2019 øko

  DKK 199,00

  En lækker naturlig økologisk orange vin uden tilsat sulfitter og andre konserveringsmidler – velegnet til tapas og som appetitvækker. Let krydret. Kort maceration på skindene og vinen tappes uden filtrering.

  Tilføj til kurv
 • Bojador Branco Vinho De Talha 2016

  DKK 179,00

  Velsmagende let orangevin fra Portugal. Lidt skindkontakt og gæring på amfora krukker. Duft af abrikos, fersken, appelsin og kaprifolie. Smagsnoter af honning, appelsinskal, orangeblomst og abrikos.

  Tilføj til kurv
 • Bojador Tinto Vinho De Talha Amphora 2020

  DKK 179,00

  Velsmagende Portugisisk vin produceret på lokale druer efter Alentejo områdets traditionelle forskrifter. Naturvin uden tilsatte sulfitter. Meget velegnet til oksekød/kalvekød, grill og krydret mad.

  Tilføj til kurv
 • Cortese Piemonte 2018

  DKK 159,00
  Tilføj til kurv
 • Di Filippo Grechetto 2019 No Sulphites Øko

  DKK 149,00

  Lækker naturgæret og ufiltreret orange vin. Lys gylden farve, aroma af modne frugter og krydrede noter. Fyldig krop, behagelig smag og bløde tanniner. God til oste, lyst kød og aromatiske retter. Uden tilsatte sulfitter.

  Tilføj til kurv
 • Domaine Elodie Jaume À en Perdre le Soufre 2019

  DKK 139,00

  Velsmagende, frisk og fyldt med noter af mørke frugter. En dejlig økologisk Rhône vin dyrket uden tilsætning af sulfitter.

  Tilføj til kurv
 • Makashvili Mtsvane Qveri 2018

  DKK 169,00

  Orange vin fra Kakheti regionen i det østlige Georgien. Behagelige aromaer af muskatnød og honning. Fyldig krop og smagsnoter af æble, appelsin, honning og frugt. Gylden ravfarve og duft noter af citrus.

  Tilføj til kurv
 • Paolo Foppiani Vino Bianco di Fognano 2018

  DKK 189,00

  Orange vin lavet af en blanding af Ortrugo, Malvasia og en lokal italiensk drue. Produceret af den legendariske vinproducent Giulio Armani. Macerering på skindene i 2 uger og så fyldt ufiltreret på flasker og med minimalt tilsættelse af sulfiter.

  Tilføj til kurv

Viser alle 9 resultater