Påske

Ordet ”Påske” stammer fra Hebraisk ”Pesach” som betyder ”forbigang”. Pesach er en jødisk højtid, hvor man fejrer udvandringen fra slaveriet i Egypten. Gud havde instrueret jøderne i at smøre blod fra et slagtet lam på dørstolperne af deres huse, da den tiende plage ramte Egypten, så når dødsenglen så dette blod ville den ‘gå forbi’ og ikke ramme jødernes førstefødte. Dette er et billede på det offer, som vi kristne fejrer, hvor Jesus – Guds lam – blev korsfæstet i Påsken for ca. 2.000 år siden, for at vi ved troen på ham får evigt liv.

I Påsken samles vi ofte som familier og nyder hinandens selskab og spiser en god frokost eller lam. I år bliver det jo desværre nok en noget anderledes Påske, men det skal stadig være muligt at købe nogle lækkerier til at forkæle sig selv eller sine nærmeste med. Vi tilbyder dig en række af spændende påskeprodukter du kan se her på siden.

Husk at vi tilbyder gratis levering i 3390 Hundested, og vi sender også gerne gaver til hele landet med personlige hilsener.

Hvor og hvordan du end skal tilbringe den, så ønsker vi dig en glædelig Påske!

De bedste hilsner Haugaard Vin

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater