Naturvin

Viser alle 6 resultater

 • Becker Gewürztraminer Orange 2021 øko

  kr. 229,00

  En lækker naturlig økologisk orange vin uden tilsat sulfitter og andre konserveringsmidler – velegnet til tapas og som appetitvækker. Let krydret. Kort maceration på skindene og vinen tappes uden filtrering.

  Tilføj til kurv
 • La Sapata Feteasca Regala Blanc Øko 2022

  kr. 129,00

  Frisk og frugtagtig økologisk hvidvin fra Donau-deltaet i Rumænien. Farven er lettere gylden. Velegnet til aperitif, fisk, ost og lyst kød.

  Tilføj til kurv
 • La Sapata Feteasca Regala Orange 2022

  Tilbud kr. 125,00

  En lækker naturlig økologisk orange vin (uden svovl) – velegnet til tapas og som appetitvækker. Intens frugtagtig, med en let gærduft. Smagen er frisk, frugtig og aromatisk landlig. Farven er lettere orange. Velegnet til forretter, fisk, ost. 6 måneders maceration på skindene, den tappes uden filtrering og uden tilsætning af sulfitter eller andre konserveringsmidler.

  Tilføj til kurv
 • Makashvili Khikhvi 2018

  kr. 175,00

  Orange vin på Khikhvi-druer af højeste kvalitet høstet i Kakheti regionen i det østlige Georgien. Smuk gylden farve. Behagelige aromaer af muskatnød, honning og blomster. Fyldig krop og smagsnoter i overflod af æble, appelsin, honning og kogt frugt. Velegnet til svinekød, mørke fjerkræsretter, sur-sød asiatisk mad og mellemlagret oste.

  Tilføj til kurv
 • Makashvili Krakhuna 2018

  kr. 175,00

  Krakhuna er en sjælden drue, hjemmehørende i det vestlige Georgien. Udtryksfuld orangevin med rige aromaer af kvæde, gule æble, grapefrugt skal samt elegante noter af vilde blomster. På ganen er den frisk og smagfuld, med levende syre og bløde tanniner. 15-17 grader.

  Tilføj til kurv
 • Vaziani Saperavi 2019

  kr. 129,00

  Dyb mørkerød farve. Livligt aromatisk udtryk af vanilje og røde frugtnoter som hindbær, ribs og jordbær. Harmonisk og smagfuld vin fra det østlige Georgien med bløde og fløjlsagtige tanniner. Nydes afkølet til 17-19 grader celsius. Velegnet til aubergine, oksekød, gryderetter med kød, charcuteri, ostebord, grillet kød, hårde oste, Kkebab, pasta med tomatsauce, roastbeef og stegte grøntsager.

  Tilføj til kurv

Viser alle 6 resultater